![]() |
|
Gaz yemiyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2016 Saat 07:20 |
Merhaba arkadaslar lpg de giderken hicbir sıkıntı yok benzinde giderken arada 2. Vitese alınca gaz yemiyo ozaman gaza fazla basıyorum düzeliyo neden olabilir
|
|
![]() |
|
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi deneyimi veya fikri olan yokmu
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,
Baskı balatanın durumunu kontrol edebilrsin,eğer bitmeye yaklaşmış ise bu sorunu verebilir.Bir de yeterli devire ulaşınca vites değiştiriyor musun?Bu devir olayı mesela üçten dörde geçerken çok farkedilmese de bir ile ikinci vites değişikliklerinde çok farkediyor. |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Merhaba,
Dostum baskı balata olabilir yine senin ki de.Bir kontrol et istersen. |
|
![]() |
|
Dzking ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Sanki benzin pompası yada benzinle alakalı birşey gibi geliyor bana baskı balata kavramamda sıkıntı yok . Yani sanki ilk karştan ilk hareketten sonra benzinde bi boşluk oluyor gibi . Çok yorumlar duydum ecu diyen lambda sensör diyen bobin diyen bi cıkamadık işin içinden .
|
|
![]() |
|
dsinan26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Motor yağınızı yenileyin. SHELL HELIX tavsiye ederim. Sorun düzelecektir.
|
|
dsinan26
2005 Diesel PEUGEOT 206 X DESIGN. |
|
![]() |
|
Dzking ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
10 / 40 motul var üzerinde . Yağ ile tam alakası nedir . Bilgi verirseniz sevinirim.iyi formlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |