![]() |
|
Yağ sızması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2015 Saat 07:19 |
Merhaba arkadaşlar benim 206 son bir aydır motor üst kapaktan yağ sızdırıyo fakat arabada herhangi bir sıkıntı algılamadım gidisinde veya herhangi biseyden dolayı peki neden yağ kaçırır ve ne yapmam gerekiyo
|
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üst kapak conta özelliğini kaybetmiştir ondan kacırır değiştirmen lazım hocam oda ucuz 30 40 tl bişeydir
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onur un dediklerine aynen katılıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Farklı bi durum yoktur umarım teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
zannetmiyorum hocam aracın sesinde çalışmasında problem yoksa büyük ihtimal conta yıprandıgı için kaçırıyordur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı durum bende de var , ustaya geçerken gösterdim 10 yıllık araba terleme yapar okadar dedi. kapağı kontrol ettireyim bende o halde .
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Benim araçta da aynı kaçak vardı usta 10 bin bakım gelince yaparız önemli değil dedi, 5 ay falan bindim ama park ettiğim yerde aracın altına damlattığını görünce contayı değiştirttim, maliyetli bir şey değil.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Bende bu hafta sonu bi baktırayım o zaman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |