![]() |
|
206 çalışmama, marş basmama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 06:10 |
hocam 3 ay önce aynı sorun bende oldu durup dururken kibrit gibi çalışan araba 2 3 defada marş almaya başladı. ustaya götürüyorum yok bir şey diyor, en sonunda ustanın biri aküyü çıkardı akü kablolarını taktı ve kutupbaşlarına bağladığı kabloları birbirine sürtmeye başlayınca akünün içerisindeki plakanın sallantıda birbirine değince çalıştığını ayrılınca stop ediyordu. :)
Düzenleyen blntctn - 07 Kasım 2015 Saat 06:11 |
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
debug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip sorunlar genelde aküden oluyor. Akü'nün voltajı biraz düşünce araba direk elektrik kesiyor. Muhtemelen bişeye zarar vermemek adına yapıyor. Eski arabalardaki gibi akü yavaş yavaş bitmiyor yani. Ben de bıraktığım yerden 1 saat sonra almaya gittiğimde tık demiyordu marş aküden çıkmıştı.
Geçmiş olsun diyelim Allah daha büyük arızalardan korusun
|
|
2005 206 xt
1.4 16V 90HP 85bin KM |
|
![]() |
|
kdr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2015 Konum: AFYON-ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
aküyü değiştim sıkıntı kalmadı
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Üstad immobilizerde yapıyor sanırım böyle bir sorun haberin olsun.
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
kdr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2015 Konum: AFYON-ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
sağolun arkadaşlar bugün halletmeye çalışacam durumu,
sonuç hakkında bilgi veririm.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen bende oyle dusundum saat sifirladigi icin |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Saati sigirliosa akudendir akunu degis elektrik kestigi icin sifirlanio tarih saat
|
|
![]() |
|
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
kardeşim senin sıkıntın marş motorundandır içindeki kömürler zayıflamıştır kontrol ettirmelisin sadece kömür takımı değişir ise çok maliyet çıkmaz ortalama 50 tl civarı maliyeti olur çok maliyet çıkartırlarsa komplesi için çıkma ve yeni olarak yardımcı olabilirim sana
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Aku ile ilgili bi sikinti gibi geldi bana
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Bir de araba 4-5.kezden sonra çalışıyor ama bilgi ekranını saati tarihi sıfırlıyor komple
|
|
![]() |
|
İyi geceler arkadaşlar,
bir kaç ay önce aldığım ve ilk arabam olan 206'ım bir iki haftadır çalışma konusunda sıkıntı çıkartıyor. Genelde sabahları anahtarı çeviriyorum motor çalışmıyor hiç tepki vermiyor,4-5 denemeden sonra çalışıyor. Elektrikçiye gittim voltajını ölçtü iyi sıkıntı yok dedi ama akü 5 yıllıkmış, ondan olabilir veya marş motoru sıkıntılıdır dedi. var mı bir fikri, tecrübesi olan ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |