![]() |
|
Fırtladı gitti... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 Saat 15:19 |
Selam. Aracım 307. Klimayı açıp kullandıktan sonra kapatıp normal havalandırmaya aldığımda çok kötü küf gibi bir koku yapıyordu. Bu işler için kullanılan spreylerden aldım. Uzunca bir hortumu var. Hava kanallarına sokup sıkıyordum. Konsolda ortadaki havalandırmalara sıkarken hortum ucundan basınçtan çıktı içine gitti. Görünürdede yok şu an. Bir sıkıntı çıkarır diye endişelendim. Menfezi sökeyim dedim olmadı. Gerçi söksemde bir işe yaramayacak çünkü o kadar derinlere ulaşamam sanırım. Kısaca hortumu almanın kolay bir yolu var mı yoksa her tarafını sökecek miyiz bir hortum için? Eğer sıkıntı çıkarmayacaksada kalsın diyorum aslında. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi el atsak şu işe. Yarın sabah yola çıkacağım. Sıkıntı çıkarmı çıkmazmı onu bileyim.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
bence hiç sorun olmaz hortumun çapı kücük hatta fanı son ayar acsanız belkıde geri gelebilir gelmesede hiç sorun olmaz, küf kokusuda polen filtresınden gelir uzun sure değimediyse ondan yapar siz polen filtresini sokup kopüğü ilk ordan sıkmanız gerekti
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bencede polen fitresini değiştirin 20-30 tl birşey
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Polen filtresinden değil koku. Düzenli değişim yapıyorum. Klima ile ilgili koku. Klima çalıştırmazsam sorun yok.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |