Fırtladı gitti...
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40173
Tarih: 13 Temmuz 2025 Saat 05:20 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Fırtladı gitti...
Mesajı Yazan: endorphine
Konu: Fırtladı gitti...
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2015 Saat 15:19
Selam. Aracım 307. Klimayı açıp kullandıktan sonra kapatıp normal havalandırmaya aldığımda çok kötü küf gibi bir koku yapıyordu. Bu işler için kullanılan spreylerden aldım. Uzunca bir hortumu var. Hava kanallarına sokup sıkıyordum. Konsolda ortadaki havalandırmalara sıkarken hortum ucundan basınçtan çıktı içine gitti. Görünürdede yok şu an. Bir sıkıntı çıkarır diye endişelendim. Menfezi sökeyim dedim olmadı. Gerçi söksemde bir işe yaramayacak çünkü o kadar derinlere ulaşamam sanırım. Kısaca hortumu almanın kolay bir yolu var mı yoksa her tarafını sökecek miyiz bir hortum için? Eğer sıkıntı çıkarmayacaksada kalsın diyorum aslında. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
------------- 2006 307 comfort otm.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2015 Saat 18:41
Bi el atsak şu işe. Yarın sabah yola çıkacağım. Sıkıntı çıkarmı çıkmazmı onu bileyim.
|
Mesajı Yazan: Ahmet_ach
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2015 Saat 18:48
bence hiç sorun olmaz hortumun çapı kücük hatta fanı son ayar acsanız belkıde geri gelebilir gelmesede hiç sorun olmaz, küf kokusuda polen filtresınden gelir uzun sure değimediyse ondan yapar siz polen filtresini sokup kopüğü ilk ordan sıkmanız gerekti
------------- Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
Mesajı Yazan: stain1903
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2015 Saat 12:02
Bencede polen fitresini değiştirin 20-30 tl birşey
------------- FORZA BEŞİKTAŞ
|
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2015 Saat 20:29
Polen filtresinden değil koku. Düzenli değişim yapıyorum. Klima ile ilgili koku. Klima çalıştırmazsam sorun yok.
|
|