![]() |
|
Amfi güç kablosu yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2015 Saat 16:40 |
Merhaba herkese iyi forumlar, aracım 206 GTİ arkadaşlar yeni aldım biraz eksikleri var tamamladıktan sonra fotoğraflarını da ekleyeceğim. Şimdi aracıma bir amfi bağlayacağım ama aküden çekeceğim güç kablosunun yerini bulamadım diğer 206 aracımda çok kolay çekmiştim ama bunda bir sıkıntı var fotoğrafları ekleyeceğim nereden geçeceğine dair bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Normalde hemen amortsörün arkasından sokmuştum kabloyu şimdi benim orada delik yok.
|
|
![]() |
|
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çamurluk sinyalinin oralardan filan geçirdim kabloyu fakat bu sefer motor sesini hoparlörlere veriyor bunu nasıl çözebilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Yok mu yardımı dokunacak birisi? Araştırmalarımdan şase kablosunu boyasız kısımdan alınması gerektiğini gördüm fakat ben şase kablosunu iptal ediyorum amfi hala çalışıyor ve motor sesi kesilmiyor.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Şase kablosunu çıkartınca amfinin çalışması normal teypten gelen line kabloları şaseyi tamamlıyor ama bu şekilde kullanmaman gerekir teyp kablo ve amfi risk altında. Kablo bağlantılarını çok iyi yapman gerekir. Şase kablosu deyip hafife alma (+) kadar önemli. Döngünün tamamlanması gerek. Akülerde elektrik akımı normalin aksine (-) kutuptan (+) kutupa gider.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Sase kablosunu taktim geri tabi oyle birakmadim. Sesi nasil kesecegim acaba bir fikri olan yok sanirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |