|
BSI BEYNİ GEREKİYOR |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
muharrem123
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2015 Saat 11:52 |
göstergeler kapanıyor engine immobilizer fault hatası veriyor tam olarak bilmiyorum ama gösterge beynimi oluyor ne kadar fiyatı acaba beyinci bsı beyni arzali dedi şimdilik çalışıyor araç ama onun değişmesi gerek dedi
Düzenleyen muharrem123 - 29 Haziran 2015 Saat 11:31 |
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
izmirde iyi bir usta önerebilirim özelden istersen. Umarım sorunlarından kurtulur aracınızın tadını çıkarırsınız.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
themurat54
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Allah yardımcın olsun kardeşim
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
demir2001
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı demir2001
|
Bsi baktir aracın onundeki elektronik panel sigortalar dizili
|
|
Canberk35
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Göstergelerin araç çalışır haldeyken kapanması ve ABS, airbag vs. gibi hatalar vermesi genellikle aracın aküden yeterli voltajı alamamasından oluyor. İmkan varsa bir tanıdıkla aküleri değiştirip deneme yapabilirsiniz. (Tabii amperlerine dikkat ederek :) Onun haricinde ben de İzmir'deyim. Dilerseniz size İzmir'de özel servis-usta tavsiyesinde bulunabilirim. İlgileneceklerinden ve sorunlarınızı çözeceklerinden şüphem yok. Şimdiden geçmiş olsun.
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba, iztek peugeot önerırım, orda arkadaslarım var ıstersen ısmımı soleyıp yardımcı olucaklarını dusunuyorum..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
muharrem123
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
Doğru söylüyorsun sorun ondan ben akü değiştirmiştim 1 yıl falan oldu üzerindeki akü 60 amper elektrikçi 75 amper takmıştı ben dün geriye 60 amper taktım sorun çözüldü teşekkür ederim önere bileceğin tamirci var mi İzmir'de çok teşekkür ederim
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
ilginiz için teşekkürler
Düzenleyen muharrem123 - 20 Haziran 2015 Saat 09:48 |
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
KOLAY GELSİN arkadaşlar ben yolda kaldım gecen gün araç sabah çalıştırdım 5 km yol yaptım ve araç stop etti yol bilgisayarında engine immobiliser fault yazmaya başladı ve kaldı sonra akü kutuplarını çıkardım biraz bekledim ve sonra geriye taktım ve araç çalıştı sonra biraz gittikten sonra stop etti bir daha çalışmadı çekici ile 6. sanayi de beyinci'ye gittik bütün kabloları çıkardı beyinleri falan bilgisayarı bağladı bir şeyler yaptılar ama sorun yoktu 3 gün falan bindim çokta güzel olmuştu ama sonra araç yine engine immobiliser fault dedi ve kaldı bunu neden yapar sorun nedir
yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Canberk35
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Araca obd portundan bağlanıp hatanın aslında ne olduğunu öğrenmek en doğru çözüme götürür. Yazdığı kadarıyla hata immobiliser hatası yani araç ile anahtarın eşleşmemesi durumu. İmmobiliser chipine sahip yedek anahtarınız varsa onunla kullanmayı deneyin. Yine de hata anahtardan ya da immobiliser'dan kaynaklanmıyor olabilir. Araç beynine kısa devre yaptıran bir durum varsa sebebi o da olabilir. Kontrol etmek gerek.
6. Sanayiye gitmişken size özel mesajla gönderdiğim servise giderseniz ya da sitelerindeki telefon numarasından ulaşıp sorununuzu anlatırsanız usta elinden geldiğince yardımcı olacaktır size.
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
Dediğin servise gittim memnun kalmadim şimdi beyine yeniden yazilim atcaz diyorlar bekliyorum şimdilik kısa devre var araçta ama bakiyorlar daha
|
|
Canberk35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Umarım kısa sürede çözülür ve büyük masraf açmaz hocam. Geçmiş olsun şimdiden.
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Elektronikciye gittiğinde ustaya pejocu murat i aricaķmissin de o beni arar muharrem
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
Bu murat buca sanayideki murat mi beyinci adnanin olduğu siradaki mi ben cünkü ordaydim adnanin orda
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
Bu murat buca sanayideki murat mi beyinci adnanin olduğu siradaki mi ben cünkü ordaydim adnanin orda
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Evet
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
|
|
peugeot murat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Evet
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
|
|
muharrem123
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
Ben geldim oraya 06 plaka araç ön aksi takmişti ama yolda akis cikti sen o murat sen murat misin
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |