Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BSI BEYNİ GEREKİYOR

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 406
Forum Tanımlaması: Peugeot 406, 1995'ten 2004'e kadar üretilen geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39685
Tarih: 18 Mayıs 2025 Saat 23:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: BSI BEYNİ GEREKİYOR
Mesajı Yazan: muharrem123
Konu: BSI BEYNİ GEREKİYOR
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2015 Saat 11:52
göstergeler kapanıyor engine immobilizer fault hatası veriyor tam olarak bilmiyorum ama gösterge beynimi oluyor ne kadar fiyatı acaba beyinci bsı beyni arzali dedi şimdilik çalışıyor araç ama onun değişmesi gerek dedi 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: scorpion_enis
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2015 Saat 17:37
izmirde iyi bir usta önerebilirim özelden istersen. Umarım sorunlarından kurtulur aracınızın tadını çıkarırsınız.

-------------
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc

Mesajı Yazan: themurat54
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2015 Saat 22:20
Allah yardımcın olsun kardeşim

-------------
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG

Mesajı Yazan: demir2001
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2015 Saat 22:23
Bsi baktir aracın onundeki elektronik panel sigortalar dizili

Mesajı Yazan: Canberk35
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2015 Saat 22:42
Göstergelerin araç çalışır haldeyken kapanması ve ABS, airbag vs. gibi hatalar vermesi genellikle aracın aküden yeterli voltajı alamamasından oluyor. İmkan varsa bir tanıdıkla aküleri değiştirip deneme yapabilirsiniz. (Tabii amperlerine dikkat ederek :) Onun haricinde ben de İzmir'deyim. Dilerseniz size İzmir'de özel servis-usta tavsiyesinde bulunabilirim. İlgileneceklerinden ve sorunlarınızı çözeceklerinden şüphem yok. Şimdiden geçmiş olsun.

Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2015 Saat 15:07
merhaba, iztek peugeot önerırım, orda arkadaslarım var ıstersen ısmımı soleyıp yardımcı olucaklarını dusunuyorum..

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2015 Saat 09:38
Doğru söylüyorsun sorun ondan ben akü değiştirmiştim 1 yıl falan oldu üzerindeki akü 60 amper elektrikçi 75 amper takmıştı ben dün geriye 60 amper taktım sorun çözüldü teşekkür ederim önere bileceğin tamirci var mi İzmir'de çok teşekkür ederim Big smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileClapClapClapClapClapClap 

Mesaj Tarihi: 20 Haziran 2015 Saat 09:39
ilginiz için teşekkürler 

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 10:06
KOLAY GELSİN arkadaşlar ben yolda kaldım gecen gün araç sabah çalıştırdım 5 km yol yaptım ve araç stop etti yol bilgisayarında engine immobiliser fault yazmaya başladı ve kaldı sonra akü kutuplarını çıkardım biraz bekledim ve sonra geriye taktım ve araç çalıştı sonra biraz gittikten sonra stop etti bir daha çalışmadı çekici ile 6. sanayi de beyinci'ye gittik bütün kabloları çıkardı beyinleri falan bilgisayarı bağladı bir şeyler yaptılar ama sorun yoktu 3 gün falan bindim çokta güzel olmuştu ama sonra araç yine engine immobiliser fault dedi  ve kaldı bunu neden yapar sorun nedir 

yardımcı olursanız sevinirim 

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 17:23
Araca obd portundan bağlanıp hatanın aslında ne olduğunu öğrenmek en doğru çözüme götürür. Yazdığı kadarıyla hata immobiliser hatası yani araç ile anahtarın eşleşmemesi durumu. İmmobiliser chipine sahip yedek anahtarınız varsa onunla kullanmayı deneyin. Yine de hata anahtardan ya da immobiliser'dan kaynaklanmıyor olabilir. Araç beynine kısa devre yaptıran bir durum varsa sebebi o da olabilir. Kontrol etmek gerek. 

6. Sanayiye gitmişken size özel mesajla gönderdiğim servise giderseniz ya da sitelerindeki telefon numarasından ulaşıp sorununuzu anlatırsanız usta elinden geldiğince yardımcı olacaktır size. Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 17:30
Dediğin servise gittim memnun kalmadim şimdi beyine yeniden yazilim atcaz diyorlar bekliyorum şimdilik kısa devre var araçta ama bakiyorlar daha

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 17:39
Umarım kısa sürede çözülür ve büyük masraf açmaz hocam. Geçmiş olsun şimdiden.

Mesajı Yazan: peugeot murat
Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 22:45
Elektronikciye gittiğinde ustaya pejocu murat i aricaķmissin de o beni arar muharrem

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 22:57
Bu murat buca sanayideki murat mi beyinci adnanin olduğu siradaki mi ben cünkü ordaydim adnanin orda

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 22:57
Bu murat buca sanayideki murat mi beyinci adnanin olduğu siradaki mi ben cünkü ordaydim adnanin orda

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 22:59
Evet

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 22:59

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:00
Evet

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:00

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:03
Ben geldim oraya 06 plaka araç ön aksi takmişti ama yolda akis cikti sen o murat sen murat misin

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:07
Ben geldim oraya 06 plaka araç ön aksi takmişti ama yolda akis cikti sen o murat sen murat misin

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:10
Orjinalini yazan: muharrem123 muharrem123 Yazdı:

Ben 2013 aralikta dükkanı kapatdm taşıdım ne zaman oldu bu olay

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:16
Orjinalini yazan: muharrem123 muharrem123 Yazdı:

Ben 2013 aralikta dükkanı kapatdm taşıdım ne zaman oldu bu olay

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:22
Merak ettim bende arkadaşım benmiymisim o çok çok şükür hiç böyle bişeyler karşılaşmadım ama bilelim kimmiş

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2015 Saat 23:58
Bu beyinci adnanın oldu yerden yolun sonundaki dukkan ordaydi murattın yeri simdi kapatmiş peugeot murat diyorlardi sarnıc da duruyordu en son sağlam amartısorleri değiştirmişti aracin sonra astek var oraya gittim oda sen muratta yaptırıyon ben yapmam dedi halil öztürk var birde oda hep parça değiştiriyor ama bir türlü sorunlar giderilmiyordu

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net