|
peugeot 308 aux veya bluetooth bağlamak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2015 Saat 18:24 |
Arkadaşlar merhaba
2011 model 308 de maalesef Aux çıkışı yok bunu sonradan taktırabilirmiyim veya aşşağıda link'teki ürünü alsam hem bluetooth olarak hemde telefondan bluetooth ile müzik dinlenebilirmi? teşekkürler. http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-ck3100/productDetails.aspx?productId=telcakspar2&categoryId=16217&SKU=TELCAKSPAR2
|
|
Cyrus35
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Linkteki ürün blutooth lu ve konuşma esnasında sesi hoparlorlere verebiliyor buda demek oluyorki telefonunuzdan bluetooth la baglandıgınızda müzigide açabilirsiniz veya müzik menüsünden bluetooth ile çal seçenegini kullanabilirsiniz.
Bu bilgiler kesin değildir bence ürün sahibi ile iletişime geçin siz yinede benim piooner teybimde bluetooth baglantısı var hem müzik açabiliyorum hemde arama yapabiliyorum. ve fiyatıda çok uçukk o rakamlardaki bir cihazda müzik çalma özelligi yoksa zaten alınmazzzz... teyp imden size örnek resim atıyorum inceliyebilirsiniz linkten http://www.otomultimedya.com/urun/pioneer-mvh-350bt-bluetooth-usbradyo-oto-teyp-oto-usb-calar/
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
sdttn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dinlersiniz belki ama bunun asıl amacı telefon görüşmesi yapmaktır.
İçinde düşük güçlü amfisi var hoparlörlerin teyp ile bağlantısını kesip hoparlörleri kendine bağlıyor. Ses ve ton ayarlarını teypten yapmanıza izin vermiyor.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aux kolay hocam. Hatta Teybi çıkartıp bakarsanız USB uyumlu ise USB bile yapılabilir.
Aux için özel bir kablo var 207-308 rd4 ve rd45 teyplere uyumlu. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |