![]() |
|
106 S16 tepkime ve gaz kesme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pederli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2015 Saat 22:18 |
Merhaba arkadaşlar. Aracımda bir sıkıntı var birçok şey okudum ama tam net birşey bulamadım. Rölantim gayet sabit çok nadir 11de kalıyor bazen oda fandan diye düşünüyorum fakat çözemediğim bazen aracım yüklendiğimde 180 190da bir kaz kesiyor ayağım pedaldayken sonra topluyor devam ediyorum 200 210 ile bunu ara sıra yapıyor baZen kesintisiz 220ye cıkabiliyorum. Ve birde 2. Vites düşünün veya kalkıs yapmışım 1. Viteste debriyaja basmayıp deviri 2.5 a kadar düşürdüğümde araba tekleme yapıyor 2.viteste aynı durmadan fren yapıyorum devri düşk tutuyorum 2.5 2.3 arası yine tekleme 2de normal bir şekilde ilerliyorum ayagım gazda 3-4 devir arası gazdan cekiyorum pat bırakıyor kendini gaza basıyorum bi anda alıyor ve gec alıyor tepkimesi geç yani. Pcye başka bir sorun halletmek için geçenlerde başlattığımda oksijen sensörüö bozuk diyor zaten .ama bir kaç kişiye 180de kestiğimi söylediğimde benzin pompası olabilir diye cevaplarlada karşılaştım. Var mı daha önce bu sorunla karşılasan veya mantık yürütmek isteyen??
|
|
Pederli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |