![]() |
|
su eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
laf10ten ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2015 Saat 13:11 |
herkese selam, saygılar, teşekkürler..
|
|
![]() |
|
laf10ten ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk gün ışık yandı sonra su bittiğini anladık , ilk başlarda neler geldi aklımıza su buhar olup uçuyor yere düşmüyor gazete falan serdim yok bulamadık, sonra kendini belli etti.
termostatın lastiği tutan dişi kırılmış. değiştir dedim ustaya antifirizi falan ne gerekiyorsa Allah razı olsun adam da art niyetli değil. neyse yapıyorlar. |
|
![]() |
|
Ahmetaltan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal termostat 180 TL. Ben 90 tl ye alman malı termostat aldım. UstaTermostatı sökerken altına kap koyduğu için antifirizde yere akmadı aynı suyu güzelce süzdü tekrar koydu. Yaklaşık yarım saatte işi bitti. Sen şanslısın bende sızıntı çok azdı.akan yeri bulmam çok zor oldu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
termostan orjinalı 40-50 tl arası yan sanayi 25 tl civarlarında artı olarakta antifiriz değişecek. başka bi işlem yok sanırım. eksigim varsa tecrübeli arkadaşlar söyleyecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ahmetaltan
bugun iş yerinde bi eğilip baktım altına pıt pıt damlatıyor, açtım kaputu yağ filtresi ile mazot filtresi arasında termostattan kaçırıyor. goturdum ustaya eli doluydu yarın yapacak inşallah, peugeotlarda sorunlu bölge orasıymış termostat değişecek bakalım kaç para tutacak. gerçi parasında değiliz rahatladım. ama usta bir buçuk saat işi var diyordu. sen kaç paraya hallettin? Düzenleyen laf10ten - 18 Mayıs 2015 Saat 16:22 |
|
![]() |
|
Ahmetaltan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
Yaklaşık 1 hafta önce aynı arıza benim de başıma geldi. Mazot filtresi nin altında kalan bölgede termostat var plastik bir parça gövdeden (ek yerinden) su kaçırıyordu . Değişim zor değil. Değiştirince sorun kalmadı. Peugeot 206 2006
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yeşil sıvı klımadan gelır genelde yeşildır klıma calısırken alttan su atar su eksıltıyosa hıc bıyerden gozukmuyosa kasnagın oraya dıkkatlıce bakın ozaman su pompasından atıyoda olabılır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
foto ekleyemedim şöyle tarif edeyim, eksozdan beyaz duman yok, araç beklerken altına gazete koydum akıntı yok motor yagı degısınce bır sey yok, yenı yag daha kararmamış ve kremsı bır durumu yok, pas pas altlarında nem yok, klima çalışıyor soğutuyor,
yağı değişirken altında bi foto çekmiştim eksoz borusunun sagında aşağı dogru blok var blokun altında yeşil bir sıvı gördüm. su deposundaki su kızıl renkte gördüğüm su yeşil. herşeyi göze alıp 2 gün bi bekleyeceğim artık |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
dizelde yag degıstıkten hemen sonra sıyahlasır zaten paspaslarınızın altını kontrol edın ıslaklık varmı varsa petekten kacırma yapıyodur
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
1.4 HDİ 2006 -206
|
|
![]() |
|
cumartesi yağını değiştirttim sim siyahtı ( dizel) olsa usta söylerdi heralde.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
devir daim su pompası termostat kaçırabilir kalorifer peteğinden kaçarır kontrol etmek lazım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ebay otomotiv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebay otomotiv
Arac modelini motor tipini yazabilir misin
|
|
ebay otomotiv
|
|
![]() |
|
mmt kck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Araci cakistirip termostat actiktan sonraa sogutma sistemi hortumlarini kontrolet yag dolum Kapaginida kontrol et ysgda su varmi onu gorursun silindir kapak contasi deforme olmussa silindir goz lerine az moktardaa su veri yodur ama bu zor bi ihtimal cunku aracin hararette yapar
|
|
![]() |
|
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
eksozdan su atıyomu kardeş? bizimkide su eksiltiodu jonta yanık cıktı
|
|
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
|
![]() |
|
geçen pazartesi işe giderken araba uyarı sesi ve göstergede daha önce bilmediğim bir ışık yandı çektim kenara açtım kaputu su azalmış.
ekledim suyunu dün tekrar kontrol ettim 2 cm lik bir düşüş var . yani araç su eksiltiyor gittim ustaya altına üstüne baktık radyator kacagı yok borular saglam sızıntı yok. altına karton koyduk bekledık kacak yok, bugun marşa bastım park yerınden çıktım ve ortamı ınceledım yeşil bir sıvı kalıntısı var. marşa basılıp su devir daim ederken oluşan bir kaçak oldugunu düşünüyorum bu durumu yaratan ne olabilir hangı parçayı değiştirmeliyiz. ustam termostat girişi de olabilir, termostatta olabılır dıyerek biraz daha bekleyelım problem kendını bellı etsın dedı bende pek tatmın olmadım.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |