![]() |
|
peugeot 307 katalitik konvertör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2015 Saat 20:01 |
arkadaslar katalitik konvertörün dolu veye dagılmıs oldugunu nasil anlarim ?
bi ara araba katalitik konvertör hatasi verdi gaz kesildi gaz yemedi sonra 2 saat sonra hic bişeyi yoktu sildirdim arizayi 1 ay oldu hic bir şey yok sadece arabam gecen seneki gibi bir performans alamiyorum bir sorum daha var vites kücülttügümde sehir icinde arabanin altindan sanki tencerenin icine kursun koyulmusta onun sesi gibi bir ses geliyor yardimci olabilcek kimse varmi ? :(((( |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
egzoz ölçümün ne zaman bitiyor onlara sor bi ben yaptırdıgımda bana bana birseyler demişlerdi birdahakı geldıgınde egzoz ölçümünden geçmez demişlerdi katalitik konvertörden mi ne bahsetmişlerdi ses için servise bir danışın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
içi dağılmış olabilir baktırmakta fayda var egzoz borusunu tıkamasınn
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katalitik konvertorun dagildigini sizin de soylediginiz gibi "sehir icinde arabanin altindan sanki tencerenin icine kursun koyulmusta onun sesi gibi bir ses geliyor" sozlerinizdeki gibi anlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
bugun egsoz icin kontrol e gittim tam katalitigin oldugu yerde bir sürtme ve hafif bir yamulma vardi bundan dolayi kirilmis olabilir dedi katalitik degişim icinse 1500 tl gibi bir fiyat söledi :S
ögrenci oldugum icin bunu karsilamam suan imkansiz :S |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Başka taksinlar egzozculari dolaş fiyat teklifi al 1.500 neymiş bu ya cikmacilari dolaş bali
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
sok at kataliği yerine düz boru taktır bendeki öyle. 1500 ne ya. 50 100 liraya hallolur.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
carsamba günü katalitigi bosaltiricam arkadaslar bu katalitik isigini söndüren aparatin ismi cismi varmidir ?
|
|
![]() |
|
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Aynı sorun bende de vardı. 400 Liraya çıkma taktırdım. Uzun zamandır sorun çıkarmıyor. Bi kaç yere sor istersen boşalttırmak çözüm olmayabilir
|
|
![]() |
|
b.kocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
İçine düz boru çektirin etrafı kalsın öyle gidip orjinali 1500 lira neymiş bu maşşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |