Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

peugeot 307 katalitik konvertör

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39032
Tarih: 16 Haziran 2025 Saat 12:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: peugeot 307 katalitik konvertör
Mesajı Yazan: E.B
Konu: peugeot 307 katalitik konvertör
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2015 Saat 20:01
arkadaslar katalitik konvertörün dolu veye dagılmıs oldugunu nasil anlarim ?

bi ara araba katalitik konvertör hatasi verdi gaz kesildi gaz yemedi sonra 2 saat sonra hic bişeyi yoktu sildirdim arizayi 1 ay oldu hic bir şey yok

sadece arabam gecen seneki gibi bir performans alamiyorum

bir sorum daha var vites kücülttügümde sehir icinde arabanin altindan sanki tencerenin icine kursun koyulmusta onun sesi gibi bir ses geliyor

yardimci olabilcek kimse varmi ? :((((

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2015 Saat 22:16
egzoz ölçümün ne zaman bitiyor onlara sor bi ben yaptırdıgımda bana bana birseyler demişlerdi birdahakı geldıgınde egzoz ölçümünden geçmez demişlerdi katalitik konvertörden mi ne bahsetmişlerdi ses için servise bir danışın 

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2015 Saat 22:32
içi dağılmış olabilir baktırmakta fayda var egzoz borusunu tıkamasınn 

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2015 Saat 05:17
Orjinalini yazan: E.B E.B Yazdı:

arkadaslar katalitik konvertörün dolu veye dagılmıs oldugunu nasil anlarim ?

bi ara araba katalitik konvertör hatasi verdi gaz kesildi gaz yemedi sonra 2 saat sonra hic bişeyi yoktu sildirdim arizayi 1 ay oldu hic bir şey yok

sadece arabam gecen seneki gibi bir performans alamiyorum

bir sorum daha var vites kücülttügümde sehir icinde arabanin altindan sanki tencerenin icine kursun koyulmusta onun sesi gibi bir ses geliyor

yardimci olabilcek kimse varmi ? :((((

Katalitik konvertorun dagildigini sizin de soylediginiz gibi "sehir icinde arabanin altindan sanki tencerenin icine kursun koyulmusta onun sesi gibi bir ses geliyor" sozlerinizdeki gibi anlayabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2015 Saat 17:06
bugun egsoz icin kontrol e gittim tam katalitigin oldugu yerde bir sürtme ve hafif bir yamulma vardi bundan dolayi kirilmis olabilir dedi katalitik degişim icinse 1500 tl gibi bir fiyat söledi :S

ögrenci oldugum icin bunu karsilamam suan imkansiz :S

Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2015 Saat 20:47
Başka taksinlar egzozculari dolaş fiyat teklifi al 1.500 neymiş bu ya cikmacilari dolaş bali

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2015 Saat 00:03
sok at kataliği yerine düz boru taktır bendeki öyle. 1500 ne ya. 50 100 liraya hallolur.

-------------
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2015 Saat 20:47
carsamba günü katalitigi bosaltiricam arkadaslar bu katalitik isigini söndüren aparatin ismi cismi varmidir ?

Mesajı Yazan: gkhn92
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2015 Saat 02:50
Orjinalini yazan: E.B E.B Yazdı:

carsamba günü katalitigi bosaltiricam arkadaslar bu katalitik isigini söndüren aparatin ismi cismi varmidir ?

Aynı sorun bende de vardı. 400 Liraya çıkma taktırdım. Uzun zamandır sorun çıkarmıyor. Bi kaç yere sor istersen boşalttırmak çözüm olmayabilir

Mesajı Yazan: b.kocer
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2015 Saat 15:30
İçine düz boru çektirin etrafı kalsın öyle gidip orjinali 1500 lira neymiş bu maşşallah

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net