![]() |
|
Stop Etme sorunu (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2015 Saat 10:16 |
s.a arkadaslar 206+ 2011 Peugeot 32000 kmde aracim var .gaz ayarinida yaptirdim tum bakimlarinida yinede klima açıkken stop etmeye ramak kaliyor. yada az bir gaza bazsam hemen stop ediyor. sorunuma yardimci olurmusunuz Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
metuna84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam ,kardeşim araçta kısa devre olabilir belli ki elektriksel bir sıkıntı gibi bendede toyota vardı rölanti klima kapalı iken 1000 devir iken klima acılınca düşüyordu neredeyse stop edecek dereceye kadar geliyordu kalkmak içinde normalde gaza yarım basıyorsam baya bi basmam gerekiyordu muhtemelen rölanti ayarıdır yada kısa devre akü ne durumda teyp yeni taktırdıysan ondanda baglantıda hata varsa yapıyor olabilir sadece tahmin ediyorum ancak nasıl çözülür bilemiyorum benimkide solanti ayarını yukseltmiştik düzelmişti ama kalıcı olmadı
|
|
![]() |
|
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
evet ayni sorunlar.sağolasın. aküyu de yeni degistirdim |
|
![]() |
|
Google rolanti sorununu ariyorum bobinden çıkıyorum :) rolantide yken titreme sorunu da var benzin gaz fark etmiyor
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
rolantı sorununun baya cok sebebı var sanırım arıza lambası falan yakıyor mu
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Normalde devir de oynama yoksa.klima gibi ek araçları açtığınızda devir aşırı düşüyorsa muhtemelen elektiriksel bir sorun vardır. Aküyü yeni değiştirmişsiniz. Bide şarj dinamosunu kontrol ettirin.akü zayıf kaldığı için yapıyor tahminimce
|
|
![]() |
|
telif69 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2015 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Bir müddettir bu sorunu ben de yaşıyorum. Bobin ve njektörler orijinaliyle değişti ama problem geçmedi. Rolanti motorunu değiştirdik yine geçmedi. Rölanti motorunu çıkarıp eskiyi taktık. Geçenlerde fark ettim araç bu arızayı yağmur yağdığı zamanlar yapıyor. PP200 zaten elektrik arızası göstermişti. Şimdi yağmurda ıslanıp bu derde sebep olan yeri arıyorum. Direksiyon hisrolik motorunun müşürünü biraz ortalıkta gördüm yere çok yakın ve sarkık duruyor tahminim ondan kaynaklı. sen de bu yönde bir izleme yap bence.
|
|
Meyleyleme ol yare kim ağyar eli değmiş / Efsürde olan gülde letafet mi bulunur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |