Stop Etme sorunu (Çözüldü)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38822
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 17:59 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Stop Etme sorunu (Çözüldü)
Mesajı Yazan: mjtanju
Konu: Stop Etme sorunu (Çözüldü)
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2015 Saat 10:16
s.a arkadaslar 206+ 2011 Peugeot 32000 kmde aracim var .gaz ayarinida yaptirdim tum bakimlarinida yinede klima açıkken stop etmeye ramak kaliyor. yada az bir gaza bazsam hemen stop ediyor. sorunuma yardimci olurmusunuz Teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: metuna84
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2015 Saat 23:22
selam ,kardeşim araçta kısa devre olabilir belli ki elektriksel bir sıkıntı gibi bendede toyota vardı rölanti klima kapalı iken 1000 devir iken klima acılınca düşüyordu neredeyse stop edecek dereceye kadar geliyordu kalkmak içinde normalde gaza yarım basıyorsam baya bi basmam gerekiyordu muhtemelen rölanti ayarıdır yada kısa devre akü ne durumda teyp yeni taktırdıysan ondanda baglantıda hata varsa yapıyor olabilir sadece tahmin ediyorum ancak nasıl çözülür bilemiyorum benimkide solanti ayarını yukseltmiştik düzelmişti ama kalıcı olmadı
|
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2015 Saat 09:09
metuna84 Yazdı:
selam ,kardeşim araçta kısa devre olabilir belli ki elektriksel bir sıkıntı gibi bendede toyota vardı rölanti klima kapalı iken 1000 devir iken klima acılınca düşüyordu neredeyse stop edecek dereceye kadar geliyordu kalkmak içinde normalde gaza yarım basıyorsam baya bi basmam gerekiyordu muhtemelen rölanti ayarıdır yada kısa devre akü ne durumda teyp yeni taktırdıysan ondanda baglantıda hata varsa yapıyor olabilir sadece tahmin ediyorum ancak nasıl çözülür bilemiyorum benimkide solanti ayarını yukseltmiştik düzelmişti ama kalıcı olmadı | evet ayni sorunlar.sağolasın. aküyu de yeni degistirdim
|
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2015 Saat 09:14
Google rolanti sorununu ariyorum bobinden çıkıyorum :) rolantide yken titreme sorunu da var benzin gaz fark etmiyor
|
Mesajı Yazan: vpro
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2015 Saat 19:50
rolantı sorununun baya cok sebebı var sanırım arıza lambası falan yakıyor mu
|
Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2015 Saat 20:05
Normalde devir de oynama yoksa.klima gibi ek araçları açtığınızda devir aşırı düşüyorsa muhtemelen elektiriksel bir sorun vardır. Aküyü yeni değiştirmişsiniz. Bide şarj dinamosunu kontrol ettirin.akü zayıf kaldığı için yapıyor tahminimce
|
Mesajı Yazan: telif69
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2015 Saat 02:07
Bir müddettir bu sorunu ben de yaşıyorum. Bobin ve njektörler orijinaliyle değişti ama problem geçmedi. Rolanti motorunu değiştirdik yine geçmedi. Rölanti motorunu çıkarıp eskiyi taktık. Geçenlerde fark ettim araç bu arızayı yağmur yağdığı zamanlar yapıyor. PP200 zaten elektrik arızası göstermişti. Şimdi yağmurda ıslanıp bu derde sebep olan yeri arıyorum. Direksiyon hisrolik motorunun müşürünü biraz ortalıkta gördüm yere çok yakın ve sarkık duruyor tahminim ondan kaynaklı. sen de bu yönde bir izleme yap bence.
------------- Meyleyleme ol yare kim ağyar eli değmiş / Efsürde olan gülde letafet mi bulunur
|
|