|
|
hidrolik direksiyon |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alikrcoglu
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alikrcoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hidrolik direksiyonGönderim Zamanı: 08 Mart 2015 Saat 18:04 |
|
arkadaşlar 2000 modelv1.4 206 aracım var direksiyonum diğer araclara gore farkedılır derecede sert 206 larda bu normalmi hidrolik demek biraz zor...konuyla bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim servise götürmelimiyim kararsızım
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2015 Saat 18:17 |
|
206 ların direksiyonu yeni araçlara göre biraz daha sert doğrudur ağır direksiyonu var.Bunu günümüz teknolojisiyle kıyaslamamak gerekiyor tabi 15 yaşında araçtan bahsediyoruz burda.Ancak sizdeki sertliğin derecesin nedir bilmiyorum o yüzden aşırı bir durum varsa direksiyon kutusuna baktırın ayrıca direksiyon hidroliğini yenileyerek de durum biraz daha iyileştirilebilir.Onun dışında yapılcak birşey yok daha fazla.
|
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
talip206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2015 Saat 18:22 |
|
Direksiyon serttir biraz. Ama aşırı sertlik varsa hidroliği kontrol ettirin. Lastik basıncı da etki edebiliyor bazen
|
|
![]() |
|
sezar206
3. Vites
18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2015 Saat 18:59 |
|
Sertligini kullanmadan yorum yapmak zor ama pamuk gibi bi direksiyon bekleme.eger hidrolik olmayan bi araca gore yumusaksa problem yoktur. Ama yok cok cok agir tek elle donmuyo diyosan pompada ya da bilyelerde bi yerde sikinti vardir. Ben tek elle veviriyorum ornegin ama abimdeki puntonun direksiyonuna gore 3 kat daha agir diyebilirim. Onu parmaginla bile cevirebiliyosun.
|
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
tetik-soner
3. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2015 Saat 12:04 |
|
206 direksiyonu malesef sert oluyor...hidrolik direksiyon ama bence yarı hidrolik dense daha iyi olur.
|
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
206cc57
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2015 Saat 15:31 |
|
merhaba ,
Benim aracımda triger kopması sonucu tamir gördü , motor çok güzel onarıldı ama direksiyon eskisine göre sert . Araştırıyorum , yakın zamanda yaptırıcam , **direksiyon pompam da yağ var , pompa işlevini tam olarak yerine gietiriyormu bilmiyorum .** direksiyon kutusunda bir arıza olabilirmi ? ![]() ** Amortüsör rulmanları eskiyince yaparmış ![]() **direksiyon pompasına bağlı kayış değişti acaba kayış yeterince tahrik vermiyormu .. |
|
![]() |
|
aliyurttakal
1. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2015 Konum: İst. / Fat,h Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aliyurttakal
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2015 Saat 10:08 |
|
Merhaba dostum aynı problem benim araçtada oldu direksyon yağının gittiği hortumda sızıntı olmuş yag kacırdıgından dolayı hidroligi cok sertleşmişti onu yaptırdım direksiyon yagı ekledim tekrar sorun tamamen çözüldü sertliği az derecede hissediliyor direksiyon yağını bir kontrol etmeni öneririm
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||