Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - OTO TEYP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

OTO TEYP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: OTO TEYP
    Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 19:01
Arkadaşlar selamlar,
Peugeot 307 1.4xr HDI aldım yeni. Aracımın teybi çalışmıyor. Yeni oto teyp almak istiyorum. Direksiyon kumandası ile birlikte çalıştırılabilecek (ek aparatla) pioneer modellerini biliyor musunuz, kullanan var mı?
2004 modelde direksiyon kumandası hiçbir model teyple kesinlikle çalışmaz diyenler var, her şekilde çalışır diyenler var kafam karışmış durumda...
Acil yardım.
PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 21:56
özel aparatlar var hocam bilgili arkadaşlar var onlar konuyu görünce aparatın ismini alabiirsiniz 206 da çalışıyor yani
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Viruse Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Viruse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 22:47
Dostum ben Pioneer In Dash kullanıyorum. Dediğin gibi aparatlarının hallediliyor. Yaklaşık 100-150 civarı. Ben In Dash' den çok memnunum. Çıkartılabilir panel, usb, aux, Bluetooth, iPod vs bir çok özellik. Hatta araç ekonomi moduna geçtiğinde otomatik olarak panel içeri giriyor. Ses kalitesi desen 10 numara 5 yıldız. Aşağıda benim araç var incele istersen.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37792&title=allah-nazarlardan-saklasin-masallah-diyelim-dostl[URL= ][/URL]
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV
Yukarı Dön
gungor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gungor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 22:58
pioneer dash ı neden aldığını söyleyebilir misin tskler
şimdiden
Yukarı Dön
Viruse Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Viruse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 23:05
Valla ben Ankara' yım. Meşhur Pioneer Mehmet var kime sorsan gösterirler. Şaka değil Maltepe Pazarı, Şaşmaz, İvedik OSB ve Kazım Karabekir' de Şubeleri var. Ama Ankara'ya gelemezsen pioneer avh-x7500bt diye araştır bulursun. Ama mutlaka iyi bir teypciye taktır sistemi onlar çalıştırırlar. Ayrıca ben birde geri vites kamerası taktırdım. Geri vitese takınca 10 numara 5 yıldız :)))
Yasin Babadağ
Yukarı Dön
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 23:22
Hocam desteğin için teşekkürler,
indash bana pek mantıklı gelmiyor, fanların önünü kapatıyor, görünüş olarak hoş durmuyor gibi vs.(kişisel fikrim) double din navigasyonlu modellerden düşündüm, çok tuzlu geldi 1000tl den aşağı hallolmayacak. Sen indash modelinden  mutlaka iyi verim alıyorsundur ki oda baya tuzlu benim için. Benim amacım usbli mp3 çalabileceğim(cd çalar olmasa bile olur) kaliteli ses alabileceğim aynı zamanda direksiyon kumandasını kullanabileceğim pioneer teyplerden almak. Fakat bazı modellerin aparatla bile çalışmadığını duydum.(Ne kadar doğru bilmiyorum ama)aparatla direksiyon kumandasını çalıştırabileceğim uygun fiyatlı modelleri öğrenmek istiyorum.

PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
Viruse Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Viruse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 23:37
O zaman teybi değiştirmene gerek kalmaz. Orjinal teypler biliyorsun CD changer destekliyor. Piyasada CD changer yuvasına takılan bir aparat sayesinde usb ve sd kart takarak müzik dinliyorsun. Oldukça ekonomik bir ürün. Hatta ben teybi değiştirmeden önce bu aparatı kullandım. Sıkıntısız bir ürün ve direksiyondan kumanda çalılıyor. Ancak usb ve sd belleklere müzik atarken 6 ayrı klasör oluşturman ve isimlerini CD0X olarak vermen gerekiyor. Neden 6 klasör? Çünkü orjinal CD changer 6 cd alabiliyor. Ayrıca tak çalıştır bir ürün değil, aracı bilgisayara bağlayıp cd changer özelliğini aktif etmeniz gerekmekte. Karar sizin, ben teybimi seviyorum. In Dash' in bana Kamera ile maliyeti 1500 TL' yi buldu.
Yasin Babadağ
Yukarı Dön
Viruse Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Viruse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 23:40
Ayrıca bizim 206' lara Double Din olmaz çünkü yuva single din. Yine ebayda komple set olarak satıyorlar panel ve Double din olarak ama cihaz oem ve Çin malı. Garanti vs yok. Hatta yazılım oldukça berbat. Ama karar sizin...
Yasin Babadağ
Yukarı Dön
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 23:50
Orjinalini yazan: Viruse Viruse Yazdı:

Ayrıca bizim 206' lara Double Din olmaz çünkü yuva single din. Yine ebayda komple set olarak satıyorlar panel ve Double din olarak ama cihaz oem ve Çin malı. Garanti vs yok. Hatta yazılım oldukça berbat. Ama karar sizin...

Teşekkür ederim hocam ama benim üzerindeki orjinal teyp arızalı tamir etmek yerine değiştirmek daha mantıklı geldi. gönlüm dediğim gibi duble din navigasyonlu cihazlardan yana ama oda dediğinm gibi baya tuzlu O yüzden direksiyon kumandasınıda çalıştırabileceğim beni üzmeyecek pioneer teyp...

Saygılar.
PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
Viruse Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Viruse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 23:52
İnşallah gönlüne göre bulursun.
Yasin Babadağ
Yukarı Dön
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 13:42
Orjinalini yazan: Viruse Viruse Yazdı:

İnşallah gönlüne göre bulursun.

Eyvallah hocam tekrar teşekkür ederim desteğin için
PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 19:34
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu?
PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
darklebron Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı darklebron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 19:40
arkadasım ben zamanında jvc nin kd-x150 modelini taktırdım tam senin istediğin tarzda bir şey usb li ses kalitesi çok çok iyi fiyatı da gayet makul 150 tl civarında ayrıca ışığıda turuncu araç içine çok iyi uyuöm sağladı hiç sırıtmadı
Yukarı Dön
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 19:44
Orjinalini yazan: darklebron darklebron Yazdı:

arkadasım ben zamanında jvc nin kd-x150 modelini taktırdım tam senin istediğin tarzda bir şey usb li ses kalitesi çok çok iyi fiyatı da gayet makul 150 tl civarında ayrıca ışığıda turuncu araç içine çok iyi uyuöm sağladı hiç sırıtmadı

Hocam direksiyon kumandasını çalıştırabildin mi?
çalıştırdım dersen tmm dır bu iş benim için.
Teşekkürler...
PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı darklebron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 19:49
arkadaşım maalesef ben taktırdığımda aklıma öyle bir şey gelmedi aslında benımde en çok istediğim şey şu an bu ama takılırken bu arkasına bı aparat takılıp kumanda aktif edilebiliyormuş.bi bu modeli sor istersen kumanda olayınıda soyle yardımcı olacaklardır sana.bu arada bu jvc nin mini bir kumandasıda var o da bayaa işlevsel onu söyliyim.rica ederim.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı darklebron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 19:52
internette kısa bir araştırma yaptım aracın yılı ve teybin modeline göre değişiyormuş.servisi arayıp sor bence işin garanti olur dostum git gel masraf yapmazsın en azından kolay gelsin.
Yukarı Dön
RIFATC Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RIFATC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 20:08
Orjinalini yazan: darklebron darklebron Yazdı:

internette kısa bir araştırma yaptım aracın yılı ve teybin modeline göre değişiyormuş.servisi arayıp sor bence işin garanti olur dostum git gel masraf yapmazsın en azından kolay gelsin.

eywallah dostum teşekkür ederim. Ama servis ara aparat işiyle ilgilenmediği için çalıştıramazsın diyor. Ben de o olayı merak ediyorum kesin bi sonuç alamadım. 2004 model arabamda hangi teyple ve ara aparatla çalıştırabilirim acaba...
PEUGEOT 307 1.4HDI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı darklebron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 20:30
rica ederim kardeşim.dediğim gibi bir de istersen pionnercılara sor onlarda bilebilir.kesin vardır ya bir çaresi öyle yada böyle biraz uğraşacaksın ama sonucu öğrenirsen benide bilgilendirirsen sevinirim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6313 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 410 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 541 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 301 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5050 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 379 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 616 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 218 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 545 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2222 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5530 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4776 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2000 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2181 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37230 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English