![]() |
|
OTO TEYP |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RIFATC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 Saat 19:01 |
Arkadaşlar selamlar,
Peugeot 307 1.4xr HDI aldım yeni. Aracımın teybi çalışmıyor. Yeni oto teyp almak istiyorum. Direksiyon kumandası ile birlikte çalıştırılabilecek (ek aparatla) pioneer modellerini biliyor musunuz, kullanan var mı? 2004 modelde direksiyon kumandası hiçbir model teyple kesinlikle çalışmaz diyenler var, her şekilde çalışır diyenler var kafam karışmış durumda... Acil yardım.
|
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
özel aparatlar var hocam bilgili arkadaşlar var onlar konuyu görünce aparatın ismini alabiirsiniz 206 da çalışıyor yani
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum ben Pioneer In Dash kullanıyorum. Dediğin gibi aparatlarının hallediliyor. Yaklaşık 100-150 civarı. Ben In Dash' den çok memnunum. Çıkartılabilir panel, usb, aux, Bluetooth, iPod vs bir çok özellik. Hatta araç ekonomi moduna geçtiğinde otomatik olarak panel içeri giriyor. Ses kalitesi desen 10 numara 5 yıldız. Aşağıda benim araç var incele istersen.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37792&title=allah-nazarlardan-saklasin-masallah-diyelim-dostl[URL= ][/URL] |
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
gungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
pioneer dash ı neden aldığını söyleyebilir misin tskler
şimdiden |
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Valla ben Ankara' yım. Meşhur Pioneer Mehmet var kime sorsan gösterirler. Şaka değil Maltepe Pazarı, Şaşmaz, İvedik OSB ve Kazım Karabekir' de Şubeleri var. Ama Ankara'ya gelemezsen pioneer avh-x7500bt diye araştır bulursun. Ama mutlaka iyi bir teypciye taktır sistemi onlar çalıştırırlar. Ayrıca ben birde geri vites kamerası taktırdım. Geri vitese takınca 10 numara 5 yıldız :)))
|
|
Yasin Babadağ
|
![]() |
|
RIFATC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Hocam desteğin için teşekkürler,
indash bana pek mantıklı gelmiyor, fanların önünü kapatıyor, görünüş olarak hoş durmuyor gibi vs.(kişisel fikrim) double din navigasyonlu modellerden düşündüm, çok tuzlu geldi 1000tl den aşağı hallolmayacak. Sen indash modelinden mutlaka iyi verim alıyorsundur ki oda baya tuzlu benim için. Benim amacım usbli mp3 çalabileceğim(cd çalar olmasa bile olur) kaliteli ses alabileceğim aynı zamanda direksiyon kumandasını kullanabileceğim pioneer teyplerden almak. Fakat bazı modellerin aparatla bile çalışmadığını duydum.(Ne kadar doğru bilmiyorum ama)aparatla direksiyon kumandasını çalıştırabileceğim uygun fiyatlı modelleri öğrenmek istiyorum. |
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
O zaman teybi değiştirmene gerek kalmaz. Orjinal teypler biliyorsun CD changer destekliyor. Piyasada CD changer yuvasına takılan bir aparat sayesinde usb ve sd kart takarak müzik dinliyorsun. Oldukça ekonomik bir ürün. Hatta ben teybi değiştirmeden önce bu aparatı kullandım. Sıkıntısız bir ürün ve direksiyondan kumanda çalılıyor. Ancak usb ve sd belleklere müzik atarken 6 ayrı klasör oluşturman ve isimlerini CD0X olarak vermen gerekiyor. Neden 6 klasör? Çünkü orjinal CD changer 6 cd alabiliyor. Ayrıca tak çalıştır bir ürün değil, aracı bilgisayara bağlayıp cd changer özelliğini aktif etmeniz gerekmekte. Karar sizin, ben teybimi seviyorum. In Dash' in bana Kamera ile maliyeti 1500 TL' yi buldu.
|
|
Yasin Babadağ
|
![]() |
|
Ayrıca bizim 206' lara Double Din olmaz çünkü yuva single din. Yine ebayda komple set olarak satıyorlar panel ve Double din olarak ama cihaz oem ve Çin malı. Garanti vs yok. Hatta yazılım oldukça berbat. Ama karar sizin...
|
|
Yasin Babadağ
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam ama benim üzerindeki orjinal teyp arızalı tamir etmek yerine değiştirmek daha mantıklı geldi. gönlüm dediğim gibi duble din navigasyonlu cihazlardan yana ama oda dediğinm gibi baya tuzlu O yüzden direksiyon kumandasınıda çalıştırabileceğim beni üzmeyecek pioneer teyp... Saygılar.
|
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
İnşallah gönlüne göre bulursun.
|
|
Yasin Babadağ
|
![]() |
|
Eyvallah hocam tekrar teşekkür ederim desteğin için |
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu?
|
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arkadasım ben zamanında jvc nin kd-x150 modelini taktırdım tam senin istediğin tarzda bir şey usb li ses kalitesi çok çok iyi fiyatı da gayet makul 150 tl civarında ayrıca ışığıda turuncu araç içine çok iyi uyuöm sağladı hiç sırıtmadı
|
|
![]() |
|
Hocam direksiyon kumandasını çalıştırabildin mi? çalıştırdım dersen tmm dır bu iş benim için. Teşekkürler...
|
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arkadaşım maalesef ben taktırdığımda aklıma öyle bir şey gelmedi aslında benımde en çok istediğim şey şu an bu ama takılırken bu arkasına bı aparat takılıp kumanda aktif edilebiliyormuş.bi bu modeli sor istersen kumanda olayınıda soyle yardımcı olacaklardır sana.bu arada bu jvc nin mini bir kumandasıda var o da bayaa işlevsel onu söyliyim.rica ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
internette kısa bir araştırma yaptım aracın yılı ve teybin modeline göre değişiyormuş.servisi arayıp sor bence işin garanti olur dostum git gel masraf yapmazsın en azından kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
eywallah dostum teşekkür ederim. Ama servis ara aparat işiyle ilgilenmediği için çalıştıramazsın diyor. Ben de o olayı merak ediyorum kesin bi sonuç alamadım. 2004 model arabamda hangi teyple ve ara aparatla çalıştırabilirim acaba...
|
|
PEUGEOT 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
rica ederim kardeşim.dediğim gibi bir de istersen pionnercılara sor onlarda bilebilir.kesin vardır ya bir çaresi öyle yada böyle biraz uğraşacaksın ama sonucu öğrenirsen benide bilgilendirirsen sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |