Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OTO TEYP

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38562
Tarih: 12 Haziran 2025 Saat 03:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: OTO TEYP
Mesajı Yazan: RIFATC
Konu: OTO TEYP
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 19:01
Arkadaşlar selamlar,
Peugeot 307 1.4xr HDI aldım yeni. Aracımın teybi çalışmıyor. Yeni oto teyp almak istiyorum. Direksiyon kumandası ile birlikte çalıştırılabilecek (ek aparatla) pioneer modellerini biliyor musunuz, kullanan var mı?
2004 modelde direksiyon kumandası hiçbir model teyple kesinlikle çalışmaz diyenler var, her şekilde çalışır diyenler var kafam karışmış durumda...
Acil yardım.

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 21:56
özel aparatlar var hocam bilgili arkadaşlar var onlar konuyu görünce aparatın ismini alabiirsiniz 206 da çalışıyor yani

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: Viruse
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 22:47
Dostum ben Pioneer In Dash kullanıyorum. Dediğin gibi aparatlarının hallediliyor. Yaklaşık 100-150 civarı. Ben In Dash' den çok memnunum. Çıkartılabilir panel, usb, aux, Bluetooth, iPod vs bir çok özellik. Hatta araç ekonomi moduna geçtiğinde otomatik olarak panel içeri giriyor. Ses kalitesi desen 10 numara 5 yıldız. Aşağıda benim araç var incele istersen.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37792&title=allah-nazarlardan-saklasin-masallah-diyelim-dostl[URL= ][/URL]

-------------
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV

Mesajı Yazan: gungor
Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 22:58
pioneer dash ı neden aldığını söyleyebilir misin tskler
şimdiden

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 23:05
Valla ben Ankara' yım. Meşhur Pioneer Mehmet var kime sorsan gösterirler. Şaka değil Maltepe Pazarı, Şaşmaz, İvedik OSB ve Kazım Karabekir' de Şubeleri var. Ama Ankara'ya gelemezsen pioneer avh-x7500bt diye araştır bulursun. Ama mutlaka iyi bir teypciye taktır sistemi onlar çalıştırırlar. Ayrıca ben birde geri vites kamerası taktırdım. Geri vitese takınca 10 numara 5 yıldız :)))

-------------
Yasin Babadağ

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 23:22
Hocam desteğin için teşekkürler,
indash bana pek mantıklı gelmiyor, fanların önünü kapatıyor, görünüş olarak hoş durmuyor gibi vs.(kişisel fikrim) double din navigasyonlu modellerden düşündüm, çok tuzlu geldi 1000tl den aşağı hallolmayacak. Sen indash modelinden  mutlaka iyi verim alıyorsundur ki oda baya tuzlu benim için. Benim amacım usbli mp3 çalabileceğim(cd çalar olmasa bile olur) kaliteli ses alabileceğim aynı zamanda direksiyon kumandasını kullanabileceğim pioneer teyplerden almak. Fakat bazı modellerin aparatla bile çalışmadığını duydum.(Ne kadar doğru bilmiyorum ama)aparatla direksiyon kumandasını çalıştırabileceğim uygun fiyatlı modelleri öğrenmek istiyorum.

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 23:37
O zaman teybi değiştirmene gerek kalmaz. Orjinal teypler biliyorsun CD changer destekliyor. Piyasada CD changer yuvasına takılan bir aparat sayesinde usb ve sd kart takarak müzik dinliyorsun. Oldukça ekonomik bir ürün. Hatta ben teybi değiştirmeden önce bu aparatı kullandım. Sıkıntısız bir ürün ve direksiyondan kumanda çalılıyor. Ancak usb ve sd belleklere müzik atarken 6 ayrı klasör oluşturman ve isimlerini CD0X olarak vermen gerekiyor. Neden 6 klasör? Çünkü orjinal CD changer 6 cd alabiliyor. Ayrıca tak çalıştır bir ürün değil, aracı bilgisayara bağlayıp cd changer özelliğini aktif etmeniz gerekmekte. Karar sizin, ben teybimi seviyorum. In Dash' in bana Kamera ile maliyeti 1500 TL' yi buldu.

-------------
Yasin Babadağ

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 23:40
Ayrıca bizim 206' lara Double Din olmaz çünkü yuva single din. Yine ebayda komple set olarak satıyorlar panel ve Double din olarak ama cihaz oem ve Çin malı. Garanti vs yok. Hatta yazılım oldukça berbat. Ama karar sizin...

-------------
Yasin Babadağ

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 23:50
Orjinalini yazan: Viruse Viruse Yazdı:

Ayrıca bizim 206' lara Double Din olmaz çünkü yuva single din. Yine ebayda komple set olarak satıyorlar panel ve Double din olarak ama cihaz oem ve Çin malı. Garanti vs yok. Hatta yazılım oldukça berbat. Ama karar sizin...

Teşekkür ederim hocam ama benim üzerindeki orjinal teyp arızalı tamir etmek yerine değiştirmek daha mantıklı geldi. gönlüm dediğim gibi duble din navigasyonlu cihazlardan yana ama oda dediğinm gibi baya tuzlu O yüzden direksiyon kumandasınıda çalıştırabileceğim beni üzmeyecek pioneer teyp...

Saygılar.

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2015 Saat 23:52
İnşallah gönlüne göre bulursun.

-------------
Yasin Babadağ

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 13:42
Orjinalini yazan: Viruse Viruse Yazdı:

İnşallah gönlüne göre bulursun.

Eyvallah hocam tekrar teşekkür ederim desteğin için

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 19:34
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu?

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Mesajı Yazan: darklebron
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 19:40
arkadasım ben zamanında jvc nin kd-x150 modelini taktırdım tam senin istediğin tarzda bir şey usb li ses kalitesi çok çok iyi fiyatı da gayet makul 150 tl civarında ayrıca ışığıda turuncu araç içine çok iyi uyuöm sağladı hiç sırıtmadı

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 19:44
Orjinalini yazan: darklebron darklebron Yazdı:

arkadasım ben zamanında jvc nin kd-x150 modelini taktırdım tam senin istediğin tarzda bir şey usb li ses kalitesi çok çok iyi fiyatı da gayet makul 150 tl civarında ayrıca ışığıda turuncu araç içine çok iyi uyuöm sağladı hiç sırıtmadı

Hocam direksiyon kumandasını çalıştırabildin mi?
çalıştırdım dersen tmm dır bu iş benim için.
Teşekkürler...

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 19:49
arkadaşım maalesef ben taktırdığımda aklıma öyle bir şey gelmedi aslında benımde en çok istediğim şey şu an bu ama takılırken bu arkasına bı aparat takılıp kumanda aktif edilebiliyormuş.bi bu modeli sor istersen kumanda olayınıda soyle yardımcı olacaklardır sana.bu arada bu jvc nin mini bir kumandasıda var o da bayaa işlevsel onu söyliyim.rica ederim.

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 19:52
internette kısa bir araştırma yaptım aracın yılı ve teybin modeline göre değişiyormuş.servisi arayıp sor bence işin garanti olur dostum git gel masraf yapmazsın en azından kolay gelsin.

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 20:08
Orjinalini yazan: darklebron darklebron Yazdı:

internette kısa bir araştırma yaptım aracın yılı ve teybin modeline göre değişiyormuş.servisi arayıp sor bence işin garanti olur dostum git gel masraf yapmazsın en azından kolay gelsin.

eywallah dostum teşekkür ederim. Ama servis ara aparat işiyle ilgilenmediği için çalıştıramazsın diyor. Ben de o olayı merak ediyorum kesin bi sonuç alamadım. 2004 model arabamda hangi teyple ve ara aparatla çalıştırabilirim acaba...

-------------
PEUGEOT 307 1.4HDI

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 20:30
rica ederim kardeşim.dediğim gibi bir de istersen pionnercılara sor onlarda bilebilir.kesin vardır ya bir çaresi öyle yada böyle biraz uğraşacaksın ama sonucu öğrenirsen benide bilgilendirirsen sevinirim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net