![]() |
|
Bu da Benim Aslanım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2015 Saat 15:43 |
|
2010 Peugeot 206+ Hdı Comfort
14 inç CMS Çelik jant 3 gün önce takıldı. 175X65X14 Michelin Energy Saver Lastik 3 gün önce takıldı. 3 Satırlı Yol bilgisayarı düğmesini ben yaptım.Ancak aldığım yol bilgisayarının vida yerleri uyumsuz olduğundan sanayide montajını 10 tl ye yaptırdım :) Krom kapı kolları ve rüzgarlık takıldı. Spor pedal seti ve ayak dayama takıldı.Ayaklar artık hiçbişekilde kaymıyor.Görüntü on numara oldu. Armster kol dayama çok pahalıydı.Aksesuarcıdan 50 tl ye güzel bir kol dayama yaptırdım:) Yarın muayeneye giricem :) Muayeneden sonra dün internetten 50 tl ye sipariş verip aldığım 8000k xenon seti taktırıcam.Ayrıca amerikan park modülü de aldım onu da taktırıcam kısmetse :) ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben bu araci sanki gordum ist. Avrupa yakasi mi ?
Araç masallah cok guzelll Düzenleyen sebastiyan - 20 Şubat 2015 Saat 18:34 |
||
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
maşallah güzel araç güle güle kullanmanız dileğiyle.
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
hataylı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Maşallah, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
maşallah güzel araç
|
||
![]() |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
maşallah.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
xiguo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Sanki aynalarda krom olursa abartmadan kapı kolu ile takım oluşturacak ve daha güzel olacak. Allah Güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. |
||
İmkansızı olabilir hale getiren şey bakış açısıdır. (Dr. Astro Teller)
|
||
![]() |
||
xiguo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|
Cam çıtasıda düşünebilirsin.
Ben araçta kapı kolu cam çıtası ve ayna kapağının kromla aracı çok farklılaştırdığını düşünüyorum. |
||
|
||
![]() |
||
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
Sağolun arkadaşlar.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Ayna kapağı alıcaktım ama çok sırıtır die almadım.Cam çıtası 206 ve 206 pluslara göre bulamadım.
Düzenleyen qimyager - 20 Şubat 2015 Saat 23:11 |
||
![]() |
||
|
Bursadayım ben, krom üreticileri bursada. Yarın sorarım. Yazarım burdan. ama ayna Kapağı zaten yarım kaplıyor. Çok hoş duruyor. Tavsiye ederim. Daha önce bende otomatik şanzıman vardı. Ordan biliyorum. Iyi araçtır. Şimdi 208 var. Resimleri paylaştım. Düzenleyen xiguo - 20 Şubat 2015 Saat 23:57 |
||
|
||
![]() |
||
|
Sorarsan iyi olur kardeşim.Omsa line firmasını aramıştım ben yaklaşık 1 ay önce.Yokmuş onlarda.Bu arad muayeneden geçtim :) Geçer geçmez sanayiye gidip amerikan park modülü ve xenon taktırdım :D Yurt dışından sipariş verdiğim klima düğmelerini bekliyorum şimdi.Yalnız canımı sıkan konu bu bagajdaki pandizot ses yapıyor.Özellikle kasisli yollarda arkadan patur kütür sesler geliyor.Çözemedim.Pandizotttan mı yoksa başka bi yerden mi geliyor ses.
|
||
![]() |
||
|
Öncelikle pandizotu çıkarıp bagaja yada arka koltuğa koyarak bir süre aracı kullan ses gerçekten ordan mı geliyor. Eğer ordan sa pandizotu sabitle yada askı iplerini kullan ki ipler kasislerle beraber hareket etsin. Yukarıdan astığın için aşağı yuvayı zorlamayacaktır. Sesi kesecektir. Krom aksesuarlar için ilgileniyorum. Sadece cam çıtasını mı istiyorsun. Ayna Kapağı ve bagaj alt çıta da düşünüyor musun. Cam çıtası Hatırladığım kadarı ile 2 parça idi. Sadece ön kapılara. Bu gün haber veririm. Sen neler istediğini bildir ona göre görüşeyim. |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |