Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bu da Benim Aslanım :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38538
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 19:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bu da Benim Aslanım :)
Mesajı Yazan: qimyager
Konu: Bu da Benim Aslanım :)
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 15:43
2010 Peugeot 206+ Hdı Comfort
14 inç CMS Çelik jant 3 gün önce takıldı.
175X65X14 Michelin Energy Saver Lastik 3 gün önce takıldı.
3 Satırlı Yol bilgisayarı düğmesini ben yaptım.Ancak aldığım yol bilgisayarının vida yerleri uyumsuz olduğundan sanayide montajını 10 tl ye yaptırdım :)
Krom kapı kolları ve rüzgarlık takıldı.
Spor pedal seti ve ayak dayama takıldı.Ayaklar artık hiçbişekilde kaymıyor.Görüntü on numara oldu.
Armster kol dayama çok pahalıydı.Aksesuarcıdan 50 tl ye güzel bir kol dayama yaptırdım:)

Yarın muayeneye giricem :) Muayeneden sonra dün internetten 50 tl ye sipariş verip aldığım 8000k xenon seti taktırıcam.Ayrıca amerikan park modülü de aldım onu da taktırıcam kısmetse :)
  http://s1056.photobucket.com/user/fredycroger/media/10987328_10153044113013329_6253203882011113498_n_zps2xris4of.jpg.html" rel="nofollow">
http://s1056.photobucket.com/user/fredycroger/media/10990825_10153044113083329_6588120110168927724_n_zpsyxl541be.jpg.html" rel="nofollow">
http://s1056.photobucket.com/user/fredycroger/media/10996694_10153044113243329_712175570888179271_n_zpso4egy0a6.jpg.html" rel="nofollow">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: trabzonlu207
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 17:05
Ben bu araci sanki gordum ist. Avrupa yakasi mi ?
Araç masallah cok guzelll

-------------
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 18:02
maşallah güzel araç güle güle kullanmanız dileğiyle.

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: hataylı
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 18:25
Maşallah, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 21:13
maşallah güzel araç

-------------

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 21:48
maşallah.

-------------
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg

Mesajı Yazan: xiguo
Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 21:49
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Sanki aynalarda krom olursa abartmadan kapı kolu ile takım oluşturacak ve daha güzel olacak.
Allah Güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.   

-------------
İmkansızı olabilir hale getiren şey bakış açısıdır. (Dr. Astro Teller)

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 21:52
Cam çıtasıda düşünebilirsin.
Ben araçta kapı kolu cam çıtası ve ayna kapağının kromla aracı çok farklılaştırdığını düşünüyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 23:09
Sağolun arkadaşlar.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Ayna kapağı alıcaktım ama çok sırıtır die almadım.Cam çıtası 206 ve 206 pluslara göre bulamadım.

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2015 Saat 23:56
Orjinalini yazan: qimyager qimyager Yazdı:

Sağolun arkadaşlar.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Ayna kapağı alıcaktım ama çok sırıtır die almadım.Cam çıtası 206 ve 206 pluslara göre bulamadım.

Bursadayım ben, krom üreticileri bursada. Yarın sorarım. Yazarım burdan.
ama ayna Kapağı zaten yarım kaplıyor. Çok hoş duruyor.
Tavsiye ederim. Daha önce bende otomatik şanzıman vardı. Ordan biliyorum. Iyi araçtır. Şimdi 208 var. Resimleri paylaştım.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2015 Saat 10:37
Sorarsan iyi olur kardeşim.Omsa line firmasını aramıştım ben yaklaşık 1 ay önce.Yokmuş onlarda.Bu arad muayeneden geçtim :) Geçer geçmez sanayiye gidip amerikan park modülü ve xenon taktırdım :D Yurt dışından sipariş verdiğim klima düğmelerini bekliyorum şimdi.Yalnız canımı sıkan konu bu bagajdaki pandizot ses yapıyor.Özellikle kasisli yollarda arkadan patur kütür sesler geliyor.Çözemedim.Pandizotttan mı yoksa başka bi yerden mi geliyor ses.

Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2015 Saat 12:19

Sorarsan iyi olur kardeşim.Omsa line firmasını aramıştım ben yaklaşık 1 ay önce.Yokmuş onlarda.Bu arad muayeneden geçtim :) Geçer geçmez sanayiye gidip amerikan park modülü ve xenon taktırdım :D Yurt dışından sipariş verdiğim klima düğmelerini bekliyorum şimdi.Yalnız canımı sıkan konu bu bagajdaki pandizot ses yapıyor.Özellikle kasisli yollarda arkadan patur kütür sesler geliyor.Çözemedim.Pandizotttan mı yoksa başka bi yerden mi geliyor ses.

Öncelikle pandizotu çıkarıp bagaja yada arka koltuğa koyarak bir süre aracı kullan ses gerçekten ordan mı geliyor.
Eğer ordan sa pandizotu sabitle yada askı iplerini kullan ki ipler kasislerle beraber hareket etsin. Yukarıdan astığın için aşağı yuvayı zorlamayacaktır. Sesi kesecektir.

Krom aksesuarlar için ilgileniyorum. Sadece cam çıtasını mı istiyorsun. Ayna Kapağı ve bagaj alt çıta da düşünüyor musun. Cam çıtası Hatırladığım kadarı ile 2 parça idi. Sadece ön kapılara. Bu gün haber veririm. Sen neler istediğini bildir ona göre görüşeyim.

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Mart 2015 Saat 23:31
Orjinalini yazan: xiguo xiguo Yazdı:

Arkadaşım sorunun çözüldü sanırım. Hiç sesin çıkmıyor.
Bir teşekkür çoktu zahmetli?

Öncelikle pandizotu çıkarıp bagaja yada arka koltuğa koyarak bir süre aracı kullan ses gerçekten ordan mı geliyor.
Eğer ordan sa pandizotu sabitle yada askı iplerini kullan ki ipler kasislerle beraber hareket etsin. Yukarıdan astığın için aşağı yuvayı zorlamayacaktır. Sesi kesecektir.

Krom aksesuarlar için ilgileniyorum. Sadece cam çıtasını mı istiyorsun. Ayna Kapağı ve bagaj alt çıta da düşünüyor musun. Cam çıtası Hatırladığım kadarı ile 2 parça idi. Sadece ön kapılara. Bu gün haber veririm. Sen neler istediğini bildir ona göre görüşeyim.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net