![]() |
|
Kayis Sesi Cekis Dusmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 20:01 |
Merhaba arkadaslar ise gidip gelirken dikkat ediyorum yoldayken kayis sesi geliyor ve cekiste hafif dusme zorlanma hissediyorum sik sik olmuyor kısa sürüyor ve motor sicakkende oluyor kayisi 5-6 ay once degistirdim daha once boyle bir sorunla karsilasan veya bilgisi olan var mi?
Düzenleyen GreenArmy - 12 Şubat 2015 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayışta gevşeklik olabilir. kontrol ettiniz mi
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
ne kayışı hangi kayıştan bahsediyorsunuz?
|
|
![]() |
|
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
v kayisindan bahsediyorum ilginc hic ellemedim iki gundur sorunu yapmiyor yagisli ve soguk havanin etkisi oldugunu dusunmeye basladim.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
v kayişiyle cekişin hiçbir alakası yoktur biraz gerdirilmesi işinizi görecektir çekiş düşüklügünün bircok sebebi vardır
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Ve kayisini geren kendinden yayli gergi ve gerginin ucunda bir rulman var.yani siz kayisi manuel gerdiremessiniz.ses aralikli geldiginden buyuk ihtimalle gergi rulmani son zamanlarini yasiyor.gergi sökülür sadece rulman degisir ve yerine takilir.maliyeti bir rulman parasi. Arti isciliktir.ayrica cekisle alakasi yoktur.kopmasi durumunda ise akunuz sarj etmez klimaniz calismaz araciniz mars basmaz.motorunuz zarar gormez...gecmis olsun
|
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bu ses v kayışdan mı geliyor acaba, benim v kayış nerde ben bi bulamadım :D bi tane kayış var oda triger kayışı ama benım ses triger sogukken yapıyor , yada ben mi öyle sanıyorum neyse Bu v kayış 206 da kapalı mı motorun solunda siyah kutu var onun içinde mi?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Kaputu acinca yada arabaya alt yandan bakinca gorunen kayisla yol seklinde cizgileri olan kayis V kayisidir.trigerin cízgileri dísli seklindedir ve muhafaza icindedir.gozukmez.
Sevgi ve saygilar... |
|
|
|
![]() |
|
206 larda gergi rulmani vardir.kendinden gergilidir yani.parça ismi gergi bilyasi diye gecer.rulman gergi kutugu yada takozuna baglidir.bu takoz da germe islemini yapan gerginin ta kendisidir.
|
|
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Monalos bulabildinmi bari kayisi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar konunun üzerinden çok geçti yazamadım kusura bakmayın sorun kendiliğinden çözüldü soğukların ve yağışlı havanın etkisinden kaynaklanıyordu sanırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |