![]() |
|
206 yol bilgisayari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Stive ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 Saat 21:22 |
Merhaba herkese
2005 206 x-line aldim. Gaz taktirdim Yol bilgisayari yuzunden surekli gazda giderken bile benzin gostergem düşüyor. 20 tl benzin aldim normalde icinde 40 tl lik vardi. 20 lira alinca ibre hic yerinden bile oynamadi benzin isigim yaniyor. Bir cihaz takilip sorun duzeliyormus fakat kimse tavsiye etmiyor. Yardim bekliyorum tesekkurler. |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl yani benzin var ama ibre düşüyor , ilk defa duydum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
peugeotlarda kronik diye biliyorum. ibre aynı benzin harcıyormuş gibi düşüyor.
|
|
![]() |
|
Stive ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Aynen oyle benzin var ibre dusuyor. Benzin kullanmiyor ama ibre dusuyor sebepte yol bilgisayari tahmin edip ibreyi ona gore duauruyormus. Belli km lerde sifirlayi normale donuyormus fakat bilen biri varsa detayli bilgi almak istiyorum. Hatta dogru gostermesi icin psa modul diye bir parxa varmis 40 - 100 tl civari tavsiye etmediler.yol bilgisayari kapanirmi bu sorun nasil cozulur.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Yol bilgisayarı sıfırlama filan yok mu baktın mı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet maalesef oyle bir sorun var peugeotlarda. Benim 2006 model 206 dada oyle bi sorun var. Ben bi sure sonra onemsemeyerek gosterge dipteyken kullanmaya devam ettim. Oda bi sure sonra samandirayi bozuyormus. Simdi fullenmedigi surece gosterge dipte duruyor. Psa taktirdim ama gec kaldigim samandira bozuldugu icin degisen birsey olmadi. Ve psa dusindada baska birsey yok
|
|
![]() |
|
Psa kaca taktirdiniz
Düzenleyen Stive - 05 Şubat 2015 Saat 22:05 |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
75 tl
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Beyler cogu aracta aracin yakit mevcudiywtinin oranrisi teker donmesi ile hesaplanir. Pejolarda da durum boyle. Yakit tukenmese de teker dondugu icin yakit ibresi duser.
Bunun icin yolbilgisayarindan ziyade samandiyayi sifirlamak amacli samandira tesisatina direnc ve dugme baglaniyor. Dugmeye bastiginizda samandira mevcut yakit seviyesini tekrar olcup gonderiyor. Forumda 307 ve 308 icin yapip detayli anlatan oldu biraz arastirabilirsiniz. |
|
![]() |
|
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
bu sorun yüzünden samandırayı bozan çok anlaşılan arkadaşım bendede aynı sorun var benzin deposu yarıyı geçince ibre oynuyor fakat ne kadar doğru gösteriyor mechul
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
bende yeni aldığımda aracı yarım depo gorunuyordu tüpte kullandım aracı sadece ilk çalışmada harcadığını biliyordum ama 2 diş düştü aşağı yanlışmı kullanıyorum diye şüpheye düşmüştüm demekki bendede o sorun olabilir bugun gidip bi benzini fulleyeyim ne kadar alacak bakayım yoksa benim araç fazla yakıyor diye üzülmüştüm.
|
|
![]() |
|
Ahmet206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
90 TLlik benzin al, sonra da depoyu %60dan aşağı hiç düşürme yakıt göstergenin düşmesine rağmen zaman zaman düzeliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |