![]() |
|
Gitmeme!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasanxs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2015 Saat 02:23 |
arkadaşar bu sorunla bende karşılaştım ateşleme bobini kaçırıyordu bobini söküp arkasında macun gibi olan kısmın kenarlarında yada dış plastikte çatlak veya açıklık varmı diye kontrol ediniz buda yoksa eğer bobinden bujilere giden lastik parçalar var aynı kontrolü onada yaparsanız emin olabilirsiniz parçanın fiyatı 1.6 xs için 190 lira bende çatlaklar vardı bunları hızlı yapıştırıcı ile doldurup bir süre idare etmiştim
|
|
![]() |
|
emir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 307de de rampalarda zorlanmaya basladi hatta araç zor ceker ya bi ugultu gelir ayni öyle bi zorlanma sesi geliyor neden olabilir acaba.
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arac otomatik yani debriyaj yok..
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
aynen bendede aynı sorun var ve bilgisayarda arıza çıkmıyor ateşleme bobininin arızalı olup olmadıgını nasıl anlarız çünkü ya ateşleme bobini değil debriaj setinde ise sorun :(
|
|
![]() |
|
mertcan0000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
Mekanik konuda benden daha bilgili kişiler daha doğru yönlendirecektir ama denemeden görmek zor gibi geliyor çünkü aracı bilgisayara bağladığımızda hiçbir hata kodu vermedi.
|
|
![]() |
|
everest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
merhaba buna benzer sorun bendede vardı buji kablosu ark yapıyodu degiştirdik kesildi kabloyu orjinaliyle degiştirmen şart
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Banada atesleme bobini gibi geliyo ama emin olamiyorum. Bundan nasil emin olaniliriz acaba
|
|
![]() |
|
sacoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
baskı balata bitince de benzer sorunlar yaşatır başıma gelmişti
|
|
![]() |
|
mertcan0000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
aynı araca sahibim maalesef belki fikir verebilir diye söylemek istedim aynı sorunu bende yaşadım basıyordum gitmiyordu 5 sn sonra kendini toparlayıp herşey normale dönüyordu. ateşleme bobininin bozulmasıyla yolda kaldım ve 0 ile değiştirdim ( 180 tl) değiştikten sonra bida böyle bir durum yaşamadım.
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
lpg bakımlarını yaptırmışmıydın 10 15 binde bi filtreler değişmesi lazım ben 25 binde falan değiştim kararmıştı.. ilk kalkışta herzamankinden daha fazla yakıt çekmesi gerekir aracın ki çekemediği için tıkanıyor. enjektör ve filtre bakımlarını yaptırmalısın. enjektörleri sordum 180 200 civarı filtre sadece filtre değişimi 40 tl... Askerdeyken görmüşsündür askeri tamirhanede yazar hatta; en iyi tamir bakımdır diye:) dur ben onu imza ma yazayım:)
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
kavramayla alakalı sorun var mı acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
bu soruna gelecek cevabı bende merak ediyorum ama sanırım bu konuyu pek bilen yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Arkadaslar merhaba. Aracimda son zamanlarda kalkislarda gaza basmama ragmen herhangi bi tepki alamiyorum bazen. Nedenini cozmeye calisiyorum ne zamanlar yapiyor diye takip etmeye calisiyorum her an olabiliyo yani arac sicakken veya sogukken farketmiyo. Artik isiklarda durmaya korkar oldum cunku gaza bastigimda arac 1500 deviri gecmiyo ve bu yuzden trafik sikisiyo. Ama hizlandiktan sonra gayet normal gidebiliyorum. Fakat 1500 devirden sonra ilk hizlanmada egzoz patlar gibi iki uc kez ses geliyo. Bi sorun benzinde yok. Arac lpgli otomatik 2006 model 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |