Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gitmeme!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38212
Tarih: 14 Eylül 2025 Saat 20:02
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Gitmeme!!
Mesajı Yazan: ysndrsn19
Konu: Gitmeme!!
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 10:52
Arkadaslar merhaba. Aracimda son zamanlarda kalkislarda gaza basmama ragmen herhangi bi tepki alamiyorum bazen. Nedenini cozmeye calisiyorum ne zamanlar yapiyor diye takip etmeye calisiyorum her an olabiliyo yani arac sicakken veya sogukken farketmiyo. Artik isiklarda durmaya korkar oldum cunku gaza bastigimda arac 1500 deviri gecmiyo ve bu yuzden trafik sikisiyo. Ama hizlandiktan sonra gayet normal gidebiliyorum. Fakat 1500 devirden sonra ilk hizlanmada egzoz patlar gibi iki uc kez ses geliyo. Bi sorun benzinde yok. Arac lpgli otomatik 2006 model 206

Cevaplar:
Mesajı Yazan: PARADOSK3327
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 14:31
bu soruna gelecek cevabı bende merak ediyorum ama sanırım bu konuyu pek bilen yok 

Mesajı Yazan: monalos
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 16:45
kavramayla alakalı sorun var mı acaba 

-------------
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS

Mesajı Yazan: riderzist
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 16:52
Orjinalini yazan: ysndrsn19 ysndrsn19 Yazdı:

Arkadaslar merhaba. Aracimda son zamanlarda kalkislarda gaza basmama ragmen herhangi bi tepki alamiyorum bazen. Nedenini cozmeye calisiyorum ne zamanlar yapiyor diye takip etmeye calisiyorum her an olabiliyo yani arac sicakken veya sogukken farketmiyo. Artik isiklarda durmaya korkar oldum cunku gaza bastigimda arac 1500 deviri gecmiyo ve bu yuzden trafik sikisiyo. Ama hizlandiktan sonra gayet normal gidebiliyorum. Fakat 1500 devirden sonra ilk hizlanmada egzoz patlar gibi iki uc kez ses geliyo. Bi sorun benzinde yok. Arac lpgli otomatik 2006 model 206

lpg bakımlarını yaptırmışmıydın 10 15 binde bi filtreler değişmesi lazım ben 25 binde falan değiştim kararmıştı.. ilk kalkışta herzamankinden daha fazla yakıt çekmesi gerekir aracın ki çekemediği için tıkanıyor. enjektör ve filtre bakımlarını yaptırmalısın. enjektörleri sordum 180 200 civarı filtre sadece filtre değişimi 40 tl... Askerdeyken görmüşsündür askeri tamirhanede yazar hatta; en iyi tamir bakımdır diye:) dur ben onu imza ma yazayım:)

-------------
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...

Mesajı Yazan: mertcan0000
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 19:03
aynı araca sahibim maalesef belki fikir verebilir diye söylemek istedim aynı sorunu bende yaşadım basıyordum gitmiyordu 5 sn sonra kendini toparlayıp herşey normale dönüyordu. ateşleme bobininin bozulmasıyla yolda kaldım ve 0 ile değiştirdim ( 180 tl) değiştikten sonra bida böyle bir durum yaşamadım.  

Mesajı Yazan: sacoo
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 21:21
baskı balata bitince de  benzer sorunlar yaşatır başıma gelmişti 

Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 21:55
Banada atesleme bobini gibi geliyo ama emin olamiyorum. Bundan nasil emin olaniliriz acaba

Mesajı Yazan: everest
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2015 Saat 22:50
merhaba  buna benzer sorun bendede vardı buji kablosu ark yapıyodu degiştirdik kesildi kabloyu orjinaliyle degiştirmen şart 

Mesajı Yazan: mertcan0000
Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2015 Saat 00:35
Mekanik konuda benden daha bilgili kişiler daha doğru yönlendirecektir ama denemeden görmek zor gibi geliyor çünkü aracı bilgisayara bağladığımızda hiçbir hata kodu vermedi.

Mesajı Yazan: PARADOSK3327
Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2015 Saat 12:49
aynen bendede aynı sorun var ve bilgisayarda arıza çıkmıyor ateşleme bobininin arızalı olup olmadıgını nasıl anlarız çünkü ya ateşleme bobini değil debriaj setinde ise sorun :(

Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2015 Saat 17:36
Benim arac otomatik yani debriyaj yok..

Mesajı Yazan: emir16
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2015 Saat 00:41
Benim 307de de rampalarda zorlanmaya basladi hatta araç zor ceker ya bi ugultu gelir ayni öyle bi zorlanma sesi geliyor neden olabilir acaba.

Mesajı Yazan: hasanxs
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2015 Saat 02:23
arkadaşar bu sorunla bende karşılaştım ateşleme bobini kaçırıyordu bobini söküp arkasında macun gibi olan kısmın kenarlarında yada dış plastikte çatlak veya açıklık varmı diye kontrol ediniz buda yoksa eğer bobinden bujilere giden lastik parçalar var aynı kontrolü onada yaparsanız emin olabilirsiniz parçanın fiyatı  1.6 xs için 190 lira bende çatlaklar vardı bunları hızlı yapıştırıcı ile doldurup bir süre idare etmiştim 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net