|
Acil-Peugeot 308 -Hangisini Almalıyım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
TheATC
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 21:42 |
|
Arkadaşlar Merhabalar.. Henüz tanışamadan acele ile daldım foruma..
Peugeot 308 alma arifesindeyim. Aranıza katılmak üzereyim kısaca.. İki araç üzerinde yoğunlaştım.. Malum sitedeki ilan numaraları 194819176 ve 198115267.. Sizce hangisini almalıyım? 2012 model aklıma yatıyor ancak araçta kol dayama, usb, bluetooth vs olmayacak bunlar beni düşündürüyor.. Ancak SS, deri koltuk, park sensörü artıları var.. Birde 2012 access donanım seviyesinde aux girişi var mıdır? Usb yok ona emin oldum. Araştırdım bulamadım.. Yardımlarınızı bekliyorum.. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
İlanlari inceledim kardes bence 2012 model olan cok daha ma tikli geldi bana hayalimdeki arabadir ayrica 207 var bende simdi 2-3 sene sonra Allah nasip ederse alacagim.insallahhhhh :)
|
||
TheATC
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkürler kardeşim, Allah daha iyilerini nasip etsin cümlemize.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
e-HDi tabiki
|
||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
bence de e-HDİ yakıtı daha düşük. aux torpido içinde var
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
TheATC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok teşekkürler gökhan hocam, tavsiyelerinizi dikkate alacağım |
||
TheATC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkürler hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım. |
||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
tabikide 2012 modeli almalısın yeni kasa daha güzel duruyor.. ufak tefek donanımlara takılma derim..
|
||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
araçların 2side e hdi 2011 olanı yanlış bölüme koymuş. ve 2011 olanının içini göremedik asr varsa o daha uygun olabilir. 2012 de asr yok esp var sadece. aux usb girişleri kolçağın altında olması lazım
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
TheATC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İki araçtada esp standart ancak asr yok hocam, 2012 modele yoğunlaşarak devam edeceğim, kol dayama ve multimedya sistemi sonradan nasip olursa takarım diye düşünüyorum.
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2012 model olan daha iyi bence yanı ıkısı arasında tercih yapılcaksa yeni kasa üstelik bence bu yönde olmalı tercihiniz hayırlısı olsun...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
en mantıklısı 2012 geliyor biraz fiyat düşerler herhalde. piyasa uçtu aracı 2 yıl önce aldıkları fiyatlara satıyorlar:) ama mecbur satanda başka araç alacak. asr lisini de biraz araştır derim çok faydalı bişey. millet buzda tıkanır sen çıkarsın. bide bayır çıkarken buzda geri kaçırma yok mu kaynar sular iner baştan aşağıya. ben bidahaki aracımı şahsen asr - esp li düşünyorum geçen kaydıktan sonra:) Allahtan kontrolü kaybemedim birazda etrafta araba az olması vs vs bişey olmadı.. 43 45 bin para çıkacaksa 2 daha verir oda olsun derim.. kendi fikrimce. Karar sizin yinede çok gerekli mi hayır değil topu topu 3 kez buz olur 5 kez olur onda da binmezsiniz
|
||
|
||
TheATC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bir arkadaşım 2012 araçta deri döşeme var diyor, ısrarla alma diyor , yazın terletir rezil eder, kışın dondurur sefil eder diyor :) Sizler ne dersiniz?
|
||
TheATC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla hocam asr hangi donanımda var bilmiyorum, ancak malum sitede donanım bilgileri saçma sapan verilmiş, premium plus'ta olan özelliği comfort'ta işaretlemişler kafasına göre yani adamlar. Asr'lisi var mı bilmiyorum? |
||
riderzist
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
deri döşeme orjinal değilse öyle oluyor diye biliyorum.. bizim bi abide opel vectra da var orjinalinde. sordum ona kışın soğuk olur yazın çok terletir falan dedim alakası yok dedi. eğer olsa bile kışın güzel bi aynı renk örtü atıp polar tarzı sorunu giderebilir ama yazın nasıldır bilemiyorum.
|
||
|
||
mertcan0000
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
|
|
anladığım kadarıyla otomatik araç bakıyorsunuz. bu araçlar şanzımanları aşırı sıkıntılıdır heran yolda kalabilirsiniz ne kadar yeni de olsa ki peugeot dan bahsediyorsak bu ihtimal daha da artar tam otomatikleri bile sıkıntılı dangır dungur . büyük bir 308 hayranı değilseniz arabanın heryerinde ayrı bir sorun ve ses fışkırsın istemiyorsanız ve cüzdanınızı seviyorsanız daha konforlu ve kaliteli araçlara yönelmenizi tavsiye ederim ki bu fiyatlara 308 den çok daha kaliteli bi araç bulabilirsiniz. saygılar
Düzenleyen mertcan0000 - 25 Ocak 2015 Saat 23:37 |
||
TheATC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sevgili mertcan, aracın şanzıman uyumunun iyi olduğunu düşünüyorum araştırmalarım bu yönde. Her an yolda kalmak gibi bir durum oluşacağını düşünmüyorum. Bu fiyata bu km'de otomatik 1.6 dizel bir araç yok, kaldı ki 5 milyar daha koyunca C4 Comfort plus araç alınıyor, ki bu da PSA grubu aynı şanzıman aynı motor. Araçların donanım zenginliğini de unutmamak lazım. Aracın her yerinde sorun var diyorsunuz, bunları açıklarsanız sevinirim. Bildiğim sorunlar arka amortisör sertliği ve ön takım ile ilgili ufak bir problem.. Birde bu fiyatlara 308 ya da c4'ten daha kaliteli otomatik dizel bir araç sunarsanız memnun olurum. |
||
mertcan0000
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
|
|
eğer yanlış görmüyorsam araç robotize şanzıman bu tip şanzıman bi tek bu marka model de değil bütün markalarda sıkıntılıdır bakımları ne olursa olsun ( maalesef bunu yaşayarak öğrendim boğaz köprüsünün ortasında kalarak)
kişisel olarak benim için donanımdan çok aracın yol tutuşu, konforu , malzeme kalitesi ve mekanik kalitesi daha önemlidir. peugeot ların genelde amortisörleri serttir yoldaki herşeyi aracın içinde hisettirir araç içindeki plastik aksam çok çabuk yerinden oynamaya başlar dümdüz yol olmadığı sürece araç içinde çok ses yapar oynayan parçalar otomatik vites olarak konuşursak vites geçişleri çok hisettirir ve dan dun vurma yapar ve devirli atar şu anlık aklıma gelenler bunlar vw golf jetta 1,6 tdi dsg daha iyi bir tercih olur kişisel fikrim asla sorun çıkarmaz diyemem tabiki ama 308 den daha kailteli daha sessiz ve ileriki zamanlarda cüzdanınıza daha az zarar vereceği kesin
|
||
seydişehirli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
|
2012 ye bak derim
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |