![]() |
|
307sw arka silecek bazen çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 09:59 |
2006 307sw arka cam sileceğini direksiyon altındaki koldan çeviriyorum, BSI kutusundan "tık" sesini duyuyorum ama bazen çalışmıyor. çoğu zaman sorunsuz çalışıyor, kolu açık bırakınca normal aralıklı olarak çalışmaya devam ediyor. fakat bazen nuh diyor peygamber demiyor, çalışmıyor.
Böyle bir şey tecrübe eden var mı? |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de yağmurlu havalarda ve soğuk ya da nemli havalarda silecek çalışmadığı zaman bagaj da açılmıyordu hatta kapılar da bagajı açık görüyordu ve kitlenmiyordu.
bu olay 40 da bir oluyordu.normalde çalışıyordu sorunsuz. benim kinin çözümü araç ön camdan su aldığı için arkaya giden kablolarda şase oluyormuş hallettik camı sök tak yapıp. bende tık sesi gelmiyordu ama. sizin silecek çalışmadığı zamanlar bagaj açıkıp kapanıyormu ona baktınız mı?
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
arkadaşlar bende şöyle bir sorun var. arka cam su fiskiyesini çalıştırınca ön su fiskiyesinden su geliyor. arka bagaj kısımdaki fıskiyeden su gelmiyor. acaba nedendir?
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
bagaj kapağı açılıyor. BSI kutusundan tık sesini de duyuyorum. ya aslında benim de ön camdan su alma olayı olmuştu, camcıda hallettirene kadar böyle bi şey yoktu. camcı su alan yerileri bulup hallettikten sonra oto yıkamada aracın içine sıcak hava veren kurutma makinesiyle kurutmuşlar. sanırım o ara nemden birşeyler oldu. uzun süredir müzik çalar kafasına göre takılıyordu düzeldi. göreceğiz artık...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |