![]() |
|
PEUGEOT 206 BİRİ ÇOK FENA ÇİZDİ!!!! TAMAMINI BOYAT |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2015 Saat 19:04 |
Merhaba arkadaşlar,
Biri aracımı fena halde çizdi... görseniz inanamazsınız.. buradan fotoğraf paylaşacağım ![]() Aracın Bu haline dayanamıyorum. Tamamını boyatacağım artık.. bana ne kadara mal olur.. Bu arada araç ruhsat da Mavi olarak geçiyor ama laciverte yakın gibi.. O yüzden mavinin herhangi bir tonu olabilir. O yüzden peugeot 206 da parlament mavisi yada titanyum mavisine ne dersiniz???? Kafayı yicem yaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
kople boyanacak kadarmı cizmişler yaa .
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Evet kardeş fotoğrafı görünce inanamayacaksın yaa...
ön kaputa adam kareler çizmiş. oradan çıkmış aracın yan kısmını boydan boya çizmiş..
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Malesef kardeş ya.. gören yok vallahi
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun artık 1000 1750 arası degişiyo fıyatlar
tıtanyum mavisi güzel olur işi cok cıkar ama ateş kırmızıda yakısıyor bunun icinde kople arabayı soydurman lazım uzun iş
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
sorma kardeş sanırım öyle olacak ya...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hocam geçmiş olsun görüntü paylaşırsan bakalım böyle yakınmışsın merak ettım açıkçası neler yapılabilir konuşalım üzerine...
Düzenleyen samet206 - 17 Ocak 2015 Saat 19:43 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Eyvallah sametim...
ama durum vahimmm yaa ![]() aslına yandan öylesine çektiğim fotoğraf var onu atabilirim belki bakın bir yaa... |
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/l0qMyE.jpg
Resim burada arkadaşlar bir ara öylesine çektiğim fotoğrafdır. detaylı çekim yapmadım daha... ön kaputun üstündeki çiziklerin aynısı sağ tarafda kopmle var.. Hatta benzin kapağı bile çizik.. |
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oruspuçocuğu olduğu kesin bunu yapanın
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
hiç sorma kardeş ya..
ne diyeyim ki bilmiyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Allah bildiği gibi yapsın. Geçmiş olsun hocam.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Gecmiş olsun çocuk işimi kastimi bilmiyorum ama derin cizikler var kaputtamı sadece egernöleyse sadece kaputu fotolayıp boyat bence buarada Plakayı iyi kapstamışın dostum heralde 01 rr196 gibi galiba :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Geçmiş olsun hocam .. Varmı Kavga Ettiğiniz Komşunuz Falan :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çok geçmiş olsun internet üzerinde bundan daha da beterleri var halinizi anlıyorum küçücük bir çiziğe tahammül edemezken bunlar çok can sıkıcı olur açıkçası bu işte kasıt olduğunu düşünüyorum ben şöyle bir önerim olabilir aracınızda boya durumu ne daha önce komple boyandıysa ve böyle içinize sinmiyorsa tekrar boyaya sokabılırsınız ama orjinal bir araçsa resımlerı saklayın sadece kaputu boyatın yan taraflarıda bir kaç lokal boya ile kurtarmaya çalışın sonra komple bir pasta cila boya koruma işlemi ardından kaputa şeffaf kaput filmi çekerseniz tekrar oluşucak bir saldırıya karşı önlem olarak durumu toparlamış olursunuz.Komple boya hem masraf olucak hemde aracın orjinalliği kaçıcak ve tekrar çizilmiceğinin garantisi yok.Onun dışında her neyi tercih ederseniz edin alarm ve bir araç kamerası ve sote değilde biraz daha göz önü kalabalık noktalara bırakın aracı mumkunse camdan bakınca görebileceğiniz.Eğer park ettiğiniz noktalarda değilde dışarda olduysa kasıt yok demektir ve bir daha böyle birşey yaşamazsınız inşallah adi insanlar yazıklar olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Serwfsiz adamlar arabadan ne istiyosunuz gecms olsun dostum
|
|
![]() |
|
pejocu208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejocu208
bende 208 var yeni aldım sıfır sitede güvenlik olmasına rağmen sol şöför kapısını boydan boya çizmişler kasti gibi duruyor arabada çok kötü duruyor bende servise götürdü rutuş yaptılar pasta çektim derinliği kapata bildik izler fazla gözükmüyor ama bilene gözü çarpıyor oraya aracı yıkayınca belli oluyor kirliyken bişey yok anlamıyorum araçtan ne istiyorlar beni çize biliyorsan gel çiz kardeşim araç 1.4 hdi allure 2013 model gri manuel bu arada geçmiş olsun kardeşim şerefsiz bitmiyor bitmezde .
Düzenleyen pejocu208 - 17 Ocak 2015 Saat 22:11 |
|
pejocu208
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Gecmis olsun ya cok uzuldum
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |