Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

PEUGEOT 206 BİRİ ÇOK FENA ÇİZDİ!!!! TAMAMINI BOYAT

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38059
Tarih: 03 Temmuz 2025 Saat 03:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: PEUGEOT 206 BİRİ ÇOK FENA ÇİZDİ!!!! TAMAMINI BOYAT
Mesajı Yazan: 10URAKAR
Konu: PEUGEOT 206 BİRİ ÇOK FENA ÇİZDİ!!!! TAMAMINI BOYAT
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:04
Merhaba arkadaşlar,
Biri aracımı fena halde çizdi...
görseniz inanamazsınız.. buradan fotoğraf paylaşacağımCry

Aracın Bu haline dayanamıyorum. Tamamını boyatacağım artık.. bana ne kadara mal olur..
Bu arada araç ruhsat da Mavi olarak geçiyor ama laciverte yakın gibi.. O yüzden mavinin herhangi bir tonu olabilir.
O yüzden peugeot 206 da parlament mavisi yada titanyum mavisine ne dersiniz????

Kafayı yicem yaaAngryAngryAngryAngryAngry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:12
kople boyanacak kadarmı cizmişler yaa .

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:14
Evet kardeş fotoğrafı görünce inanamayacaksın yaa...
ön kaputa adam kareler çizmiş. 
oradan çıkmış aracın yan kısmını boydan boya çizmiş..

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:18
Orjinalini yazan: 10URAKAR 10URAKAR Yazdı:

Evet kardeş fotoğrafı görünce inanamayacaksın yaa...
ön kaputa adam kareler çizmiş. 
oradan çıkmış aracın yan kısmını boydan boya çizmiş..
cok üzüldüm gecmiş olsun kamera vs bişi yokmu oralarda kimse görmemişmi şerefsizi

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:20
Malesef kardeş ya.. gören yok vallahi

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:29
hayırlı olsun artık 1000 1750 arası degişiyo fıyatlar 
tıtanyum mavisi güzel olur 
işi cok cıkar ama ateş kırmızıda yakısıyor bunun icinde kople arabayı soydurman lazım uzun iş

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:41
sorma kardeş sanırım öyle olacak ya...

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:42
Hocam geçmiş olsun görüntü paylaşırsan bakalım böyle yakınmışsın merak ettım açıkçası neler yapılabilir konuşalım üzerine...

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 19:46
Eyvallah sametim...
ama durum vahimmm yaa Cry
aslına yandan öylesine çektiğim fotoğraf var onu atabilirim belki
bakın bir yaa...

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 20:09
http://i.hizliresim.com/l0qMyE.jpg

Resim burada arkadaşlar bir ara öylesine çektiğim fotoğrafdır.
detaylı çekim yapmadım daha...
ön kaputun üstündeki çiziklerin aynısı sağ tarafda kopmle var.. Hatta benzin kapağı bile çizik..

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 20:21
oruspuçocuğu olduğu kesin bunu yapanın 

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 20:25
hiç sorma kardeş ya..
ne diyeyim ki bilmiyorum...

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 20:34

Mesajı Yazan: Barut
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 21:03
Allah bildiği gibi yapsın. Geçmiş olsun hocam.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesajı Yazan: okaNStarss
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 21:07
Gecmiş olsun çocuk işimi kastimi bilmiyorum ama derin cizikler var kaputtamı sadece egernöleyse sadece kaputu fotolayıp boyat bence buarada Plakayı iyi kapstamışın dostum heralde 01 rr196 gibi galiba :)

-------------
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg   
Kum Gri

Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 21:08
Geçmiş olsun hocam .. Varmı Kavga Ettiğiniz Komşunuz Falan :) 

-------------
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG )
Opel İnsignia (16GP802) TR

EX CAR :

Peugeot 307 (16CSN72)

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 21:58
Çok geçmiş olsun internet üzerinde bundan daha da beterleri var halinizi anlıyorum küçücük bir çiziğe tahammül edemezken bunlar çok can sıkıcı olur açıkçası bu işte kasıt olduğunu düşünüyorum ben şöyle bir önerim olabilir aracınızda boya durumu ne daha önce komple boyandıysa ve böyle içinize sinmiyorsa tekrar boyaya sokabılırsınız ama orjinal bir araçsa resımlerı saklayın sadece kaputu boyatın yan taraflarıda bir kaç lokal boya ile kurtarmaya çalışın sonra komple bir pasta cila boya koruma işlemi ardından kaputa şeffaf kaput filmi çekerseniz tekrar oluşucak bir saldırıya karşı önlem olarak durumu toparlamış olursunuz.Komple boya hem masraf olucak hemde aracın orjinalliği kaçıcak ve tekrar çizilmiceğinin garantisi yok.Onun dışında her neyi tercih ederseniz edin alarm ve bir araç kamerası ve sote değilde biraz daha göz önü kalabalık noktalara bırakın aracı mumkunse camdan bakınca görebileceğiniz.Eğer park ettiğiniz noktalarda değilde dışarda olduysa kasıt yok demektir ve bir daha böyle birşey yaşamazsınız inşallah adi insanlar yazıklar olsun ...

-------------

Mesajı Yazan: rzy.dnz
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 22:04
Serwfsiz adamlar arabadan ne istiyosunuz gecms olsun dostum

Mesajı Yazan: pejocu208
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 22:10
bende 208 var yeni aldım sıfır sitede güvenlik olmasına rağmen sol şöför kapısını boydan boya çizmişler kasti gibi duruyor arabada çok kötü duruyor bende servise götürdü rutuş yaptılar pasta çektim derinliği kapata bildik izler fazla gözükmüyor ama bilene gözü çarpıyor oraya aracı yıkayınca belli oluyor kirliyken bişey yok anlamıyorum araçtan ne istiyorlar beni çize biliyorsan gel çiz kardeşim araç 1.4 hdi allure 2013 model gri manuel bu arada geçmiş olsun kardeşim şerefsiz bitmiyor bitmezde .

-------------
pejocu208

Mesajı Yazan: koray.turan
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 22:30
Gecmis olsun ya cok uzuldum

-------------
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 23:07
Merhaba dostlar,

Hanımla kısa bir tur attım geldim kafayı dağıtmak için... Bundan sonra sanırım araca gece bineceğimDisapprove
Öncelikle hepinize ilginiz için teşekkür ederim...
Bazı sorulara cevap vermek isterim arkadaşlar.. 
Evet araç kasti olarak çizildiği kesin.. ancak kimseyle husumetimiz yok hatta burada yabancı bile sayılırım arkadaşlar.. Balıkesirliyim ve gaziantep de görev yapıyorum... Bu yüzden aracı Balıkesir plakası bile yapmadım yabancı görmesinler diye..
Araç dışarıdayken çizildi.. evde sürekli camdan görünecek pozisyonda park ediyorum...

Benim aklıma sadece suriyeli illeti geliyor dostlar.. sonuç da antepin durumunu biliyorsunuz.

Ama tabi kimsenin günahını almak istemiyorum...

Son olarak araç daki çizikler .ok derin arkadaşlar bu çiziklerden aracın sağ kısmında da boydan boyta mevcut..
Araç daha önce boyanmış o yüzden komple boyadan yanayım arkadaşlar...
Ama başka fikirlere de açığım

Mesajı Yazan: darklebron
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2015 Saat 23:51
Usta cok gecmis olsun gorunce icim ciz etti ne yalan soyliyim kendi arabam icin ayni seyi dusundumde bir an gercekten cok kotu bir durum. Benim onerim plasti dip internetten izlersen cok da pratik bi uygulama aslinda dusunulebilir

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2015 Saat 07:13
teşekürler kardeşim bir inceleyim dediğini

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2015 Saat 13:32
güncell...

Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 09:29
Çok büyük gecmiş olsun kardeşim. Bu suriyeli işine benzemiyor pek cesaret edemezler son cıkan olaylardan sonra. Trafikde bilmeden birini kızdımış olabilirsin.  Gaziantepde binlerce yabancı plaka arac var benim plakada 60 ama şuana kadar kimse cizmedi.

Rutuşla kapatabilirsin ama içime sinmez dersen ve öncesinde boya varsa aynı renke boyat bence farklı renk hem masraflı olur hemde uzun sürer sonrası da malum işini iyi yapacak bir boyacı lazım sana.
Tekrardan cok büyük gecmiş olsun ve hiç cekinmeden korkmadan balıkesir plakası al burda kimse plakadan dolayı araca zarar vermez. 

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 09:52
Eyvallah Kardeşim ya...
Oldu artık ciğerim yandı ama yapılacak birşey de yok...
Suriyelileri de hedef yapmak istemiyorum kardeş o cümleyi de oturduğum yerde biraz nüfüsları kalabalıktı o yüzden dedim...

Yani aslında kim olursa olsun bunu yapan herşeyden önce insan olamaz...

neyse Gaziantep de düzgün boyacı var mıdır?

Mesajı Yazan: Efe-Pöjo
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 11:26
bence komple boyatmayın boyatacaksanız da orjinal rengi olsun çünkü genel olarak 206 da aşina olunmayan bir renk olursa ilk başta göze batar alıcı olsun olmasın insanda merak uyandırır.

Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 14:23

Eyvallah Kardeşim ya...
Oldu artık ciğerim yandı ama yapılacak birşey de yok...
Suriyelileri de hedef yapmak istemiyorum kardeş o cümleyi de oturduğum yerde biraz nüfüsları kalabalıktı o yüzden dedim...

Yani aslında kim olursa olsun bunu yapan herşeyden önce insan olamaz...

neyse Gaziantep de düzgün boyacı var mıdır?

Karataş - yeditepe tarafındasın galiba. bende o taraflardayım. Maalesefki suriyeli vatandaşlar cok fazla ama onların yapabiliceğine ihtimal bile vermiyorum bunu yapan insan olmaz zaten boyacı buluruz ben bir araştırayım senin için 

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesajı Yazan: Eric Cartman
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 14:31
Çok geçmiş olsun, gerçekten kendi aracıma olmuş gibi çok üzüldüm. Unhappy

-------------
Screw you Guys I'm Going Home

Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 19:32
Sağolun kardeşim ne yapayım ya artık kafam çok kızdı ama boyatacağımm ya tertemiz olsun bari...Cry

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 20:57

AngryAngryS.A
Fena çizmişler . üzülme diycem ama saçma olacak sanırım .
geçen de benim kaputu biri çizmiş inceden .. 
önce kir falan zannettim anahtar yada bozuk parayı dokundurmuş gavat ..

Mesajı Yazan: Adem Kurtuldu
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2015 Saat 21:37
Gecmis olsun abi valla dicek bisey bulamıyorum. Geçenlerde bizim bagajada evin onunde tekmelar atmislar gocertmisler...

-------------
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2015 Saat 09:09
Ya arkadşlar araç sanki gözüme yaralı kurt gibi görünüyor yaaa..Cry
artık nasıl bir bağ kurduysak... Sanırım bu özellik sadece bizde var değil mi..
TV'nin üzerine dantel örtmek gibi mesela..

Neyse aklınızda olsun uygun ve temiz bir byacı aranıyor dostlar antep de...

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2015 Saat 14:37
Peugeot sevgisi çocuk sevgisi gibi oldu be insanda zaman zaman bende yaşıyorum bu tarz şeyler :) arada bunaltıyor bu durum ama zevk alıyorsak sıkıntı yok demektir demekki bir aracı insan severek alması lazım ki temiz kullansın gözü gibi baksın bizdeki sevgide o hesap.Güzel bir boyacı bulup sıkıntınızı en kısa zamanda gidermeniz dileğiyle.İnsanların araçları perte çıkıyor üzerine bina çöküyor sahroşu içkicisi vurup kaçıyor bu halimize şükür ne diyelim.

-------------

Mesajı Yazan: stain1903
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2015 Saat 14:39
Geçmiş olsun böyle bir şerefsizlik neden yaparlar akıl işi değil allah versin cezasını 

-------------
FORZA BEŞİKTAŞ

Mesajı Yazan: captain_b5
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2015 Saat 01:13
Bunu yapan cok affedersiniz ama gercekten orospu cocugu. Boyle bisey yok bende gaziantepte ogrenciyim aracim 01 plaka benimde basima geldi 2-3kez arabami cizdiler ama sizinki kadar derin cizikler degildi. Yapani bir yakalayabilsek ahh bi yakalayabilsekk... Cok gecmis olsun.

-------------
2004-X-Line 1.4HDi

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2015 Saat 09:05
arkadaşım aynısı bendede olmuştu emde 2 kez boyadım aracımı sora buldum mahalledeki küçük çocuklar eline aldığı sivri çakılla heryerini çiziyordu tuttum nbyon dedim küçük çocuk yazı yazıyorum diyo ufak bişey dövsen nolur tuttum babasına gittim komşuya geçen çizik boyattım geldim 2 gün geçti bi baktım senin oğlan elinde taş karalıyo aracı ben zararımı karşılamanı istiyorum dedim yok flan deyince polisi aradım çocuk ufak zaten yazı yazıyodum dedi ailesi ödedi

-------------
change

Mesajı Yazan: themurat54
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2015 Saat 13:24
Çok geçmiş olsun. Konuyu ilk okuduğumda çocuk çizmiştir diyecektim ama resmi görünce yani çocuk bu kadar bile yapmaz diye düşünüyorum. Benim arabında önünde çizik var hatta kaputun üstüne Akua yazmışlar :) Önceki sahibinde öyleydi halada öyle. Zaman zaman sağı solu çiziliyo pasta cila yapsam yine çizilecek diye bişe yapamıyorum zaten bi de bi dünya masraf Allah kolaylık versin.

-------------
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG

Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2015 Saat 13:32
Hiç sormayın arkadaşalr gerçekten ilginç bir durum ya..
ne yapalım... Bir iki ay sonra boyatmayı düşünüyorum arkadaşalar.aracı. şimdi kış zamanı lazım oluyor çok

Mesajı Yazan: 206cc57
Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2015 Saat 22:52
merhaba geçmiş olsun ,

Benim arabamda bir çok kez çocukların/büyüklerin sokak köpeklere attığı taşlar yüzünden darbelere maruz kaldı ,bir seferinde bir tenis topundan büyük taşı ön tanponun filesinden girmiş arada takılmış olarak buldum ,kaputta apartmandan atılmış bir taşın açtığı çukur .. ve sağında solunda bir sürü çizik vardı , rengide Roland Garros yeşiliydi , arabamı sevdiğimden ve satmayı düşünmediğimden aracımı Mat beyaza kaplattırdım :) yaptırdığım yerle aramı iyi tuttuğumdan , çizilme soyulma vs gidip yeniden kaplatıyorum çok basit bir işlem .Çizikleri macunlatıp , istediğiniz mavi tonunda kaplama işlemide yaptırabilirsiniz ,sanırım 1000-1500 tl arasında kaplama işi yapılıyor .

Mesajı Yazan: Barbar_35
Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2015 Saat 23:38
geri zekalı çocuklar şahininim 0 boyasının üstüne kaputa taş koyup bi aşağı bi yukarı sürterek oynamışlardı, boyatmadan kurtarabildim ama çok çok uzun bi zamanımı aldı. 

çizikleri inceden doldurup kurumaya yakın sildim her defasında içinde biraz boya kaldı ve üstüne pasta + teflon attım ama bunu kaç defa yapmışımdır Allah bilir, en son kapandı.

bu arada çok geçmiş olsun, geçen yıl arkadaşım boyattı arabayı kapuda kapılara küfür yazmışlardı.. yakalarsam katil olurum herhalde

-------------
Loading...

Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2015 Saat 07:33
Merhaba,
Yazınız için teşekkür ederim.Kaplama ile ilgili sizden bilgi almak isterim, ömrü kısa mı? kaplama hemen kalkıyor mu?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net