![]() |
|
SİLECEK SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotuzbeş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotuzbeş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 Saat 15:28 |
ARKADAŞLAR SLM 206 PEUGEOT 1.4 HDİ SEDAN ARACIMIN ÖN SİLECEK TAKIMI BAZEN ÇALIŞIP BAZEN ÇALIŞMIYOR FAKAT ELİMLE SİLECEK TAKIMINA KUVVET UYGULADIĞIMDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR SİZCE SIKINTI NEDİR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKÜRLER ŞİMDİDEN.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek motoru gibi duruyo ama mekanik bi problemde olabilir
|
|
![]() |
|
peugeotuzbeş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotuzbeş
![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi özel servisle görüştüm motorun kömürlerinden olabilir dedi.
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
aynen motordandır
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Silecek motoru başka bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum anlattığınız durumda...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Ben olsam motora girmeden önce wd40 ile hareketli olan bütün parçaları temizlerdim.
|
|
Screw you Guys I'm Going Home
|
|
![]() |
|
serkanay55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
silecek motorunun içinde pilastik dişli carktan yapabilir aynı sorun benim başımda dişli sıyırmış :(
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Şimdi anladım..... yazın bir ara akşam mesaiden geldiğimde arka sileceğin el yardımı ile aşağı yukarı oynandığını gördüm... Camdaki tozda iz bırakmış çünkü... Çocukların işi büyük bir ihtimalle... Benzer sorun benim arka silecekte var... Söküp bakıcam...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |