![]() |
|
Gaza basmama rağmen yeteri kadar hızlanamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2014 Saat 00:08 |
Herkese merhaba. benim 2005 model otomatik vites peugeot 307 xt levoto lpg li aracım var son günlerde gaza basmama rağmen yeteri kadar hızlanmıyor ve devir göstergesi yükselmiyor sanki hiç gaza basmıyor muşum gibi oluyor. arabayı boş viteste gaza bastığımda sanki yarım sanıyelik bir gecikmeyle devir saati yükseliyor sizce sorun ne olabilir
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah otomatik arızası değildir.. bilen biri yardımcı olur umarım..
|
|
![]() |
|
samet33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ara sıra oluyor bu olay vites geçişlerinde bir problem olmuyor. Sanki gaza hiç basmıyomuşum gibi oluyor bazen acaba yakıtta mı sorun var??
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunu cozersen paylasırmısınız katalızor olabılırmı acaba
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Gaz pedali elektronik olan araclarda genelde tepkimeler biraz gec olur.
Hizlanmama sorunu cok genel bir soru olmus. Bir cok nedeni olabilir. |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
benmde zaman zaman aynı sorun vardı başımda.. lpg filtreleri değiştirdim ayrıca yakıt aldığım firmaya daha dikkat etmeye başladım su an sorun kalmadı.. lpg bakımınızı öneririm arkadaslar..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bobın olabılır kardes gaza bastıgında once bı atlama yapıp sonra gaz yıorsa buyuk ıhtımal bobınden sorunun. ama oncesınde bujılerı de bı kontrol etmek lazım hava filtresini felan bı kontrol et hava dengesız gelırse yanma da dengesız olur. Ben yanma uzuvlarında bı sıkıntı oldugunu dusuyorum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Arkadaşlar sorun kendiliğinden kayboldu şu an aracın ivmelenmesi normal. sanırım depoda benzin çok az kalmıştı depodaki pislikler falan karıştır heralde filtreye kendiliğinden çıktı heralde şu an normal herhangi bir şey yapmadım
|
|
![]() |
|
hızlanama sorunu şöyle idigaza basıyorum arabada hiç bir tepki yok sanki basmıyor gibiydim köklediğimde biraz hareketlenme oluyodu sora yavaş hızlanıpo şekilde gidiyordu. örneğin 20 ile giderken gaza basıyosun direk 24 30 35 hızlanırken aynı sürede aynı gaz vermeme rağmen 20 22 24 26 28 şeklinde oluyordu devir göstergesi ise gittiği hız ve vitese uygun şekilde devir gösteriyordu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |