![]() |
|
206+ DTS Gaz Sistemi LPG'ye geçmeme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2014 Saat 15:59 |
Merhaba arkadaşlar benim 206+ 2011 41000'de model aracım var.DTS diye bir markanın LPG'si takılı. aracım seyir halindeyken bir anda benzine geçiyor ve gaza geçmek istediğimde motoru bir şey zorlarmış tıkanmış gibi bir kasma gaz almama yapıyor ve geri benzine geçiyor.tekrar tüp düğmesine basıyorum gene tam geçecekken aynısını yapıyor.motoru bağırtıyorum 15-20 dk sonra düzeliyor gaza geçiyor.bunu her zaman yapmıyor.depo az değil yarısı dolu.nadirde olsa tam doluykende yapabiliyor.gaz ayarı yapıldı,kelebek temizlendi,LPG filitresi değişti. Arkadaşlar sizce bunu neden yapar?
Benim kuşkum var lpg alırken adam pompayı taktı bastı ama olmadı ikinci kes birşey yaptı bastı doldu.benim şüphem birincide hava basmışşa eğer depoda hava varsa motora giderken yanmayacağı için benzine geçiyor olabilir mi? yani içinde hava duruyor olablir mi?
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzine atma durumu map sensöründen yada gaz ayarından yapar güzel bir lpg ustasına baktırmanız lazım tankta hava durumu olabılır tank kac lt se boşken gaz alın kac lt aldıgı belli olur ama benzine atma yapmaz sadece az gaz alır
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Hafta sonu götürücem ama işte burda pek lpg ustası yok. Hele bu lpg den anlayan hiç yok
![]() |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
sizin butcenize kalmış atıker en hesaplısı 1000 lraya takıyolar landırenzo veya brc başka tanımam 1800 2000 arası bunlarda:) kendımde atıker kullanıyorum bi sıkıntıda yok aslında hersey takan usta da bitiyor
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Sağolasın peki sadece beyini değiştirsem öyle birşey mümkün mü?
|
|
![]() |
|
aynı markaysa sorun olmaz baska taktıracaksanız tesisatta degişmesi lazım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Sağolasın muro_60
|
|
![]() |
|
sovcont ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Geçen hafta benim lpg ısı sensörü arızalanmıştı lpg ye hiç geçmiyordu. Isı sensörü işevini yapmayınca da olabiliyor. Atiker Garantiden hemen değiştirdi, sorun çözüldü. Böyle bişey olabilir.
|
|
![]() |
|
Tüpü makineye bağlanınca bu sorun göründü mu peki? Benimki bir süre yapmıyor bazen ansızın yapabiliyor. Sürekli değilde ara ara ortaya çıkıyor bu durum. Sağolun baktirirken sorarım bu durumuda.
|
|
![]() |
|
sovcont ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Bilgisayardaki bazı değerlerden anladı sanırım. Bilgisayara bağlı iken motorda lpgnin bir yerine dokundu biraz geçti ve araç lpg ye geçti. Tamam ısı sensöründen dedi, değiştirdiler hocam.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Kardeşim bu sistemin ana bayisi var 6.Sanayi İzmir'de Mustafa Usta,ara bir sor derim.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Arada arıyorum mustafa ustayı uzaktan yardımcı oluyor sağolsun ben erzincan dayım çünkü uzaktayım. Gene bi arayıp sorayım olmazsa.. Sağol |
|
![]() |
|
Tamam hocam sağolasın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |