![]() |
|
Araç Su Eksiltiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 Saat 10:05 |
Arkadaşlar bir kaç gün önce sabah aracı çalıştırdığımda altına su damlattığını farkettim. Araçla uzun yola çıkacağım zaman sürekli suyunu kontrol edip su koyduktan sonra çıkıyordum az miktarda su eksiliyordu bende ilavesini yapıp yoluma gidiyordum. Ancak aracın altına damlayan suyu yeni farkettim ya da yeni başladı.
Dün aracın altını kontrol ettim radyatörün altından antifirizin de rengi bulunan su tamponun oralardan sızıyordu. Yaklaşık 1,5 ay önce 10,000 bakımında suya antifirizde koydurmuştum. Araçta şuanda hararetle ilgili bir sorun yaşamıyorum. Bu radyatör ile ilgili bir sorun mudur yoksa başka bir yerden mi kaynaklanıyordur. En iyi ya da en kötü ihtimalle başımıza ne kadar masraf açar, bu konuyla ilgili sanayiye gittiğim de bilmem gereken bir şeyler var mı acaba yardımcı olabilir misiniz. |
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yeri acmistir diye tahmin ediyorum antifriz aynı sorun bendede var
|
|
![]() |
|
millesim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tampondan geliyor ise radyatör yada hortum olma olasılığı yüksek... en kısa zamanda bak yada baktır...
|
|
2010 308 1.6 HDİ MİLLESİM
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım bi elini radyatördeki boruların bağlantı yerlerine sür eline su gelirse boruların bağlantı kelepçeleri gevşektir olabiliyor sıkarsın keser birde radyatörünü kontrol et eğer radyatörün oralardansa kaçak radyatör delik tıkayıcı talaşlar satılıyor al bitane radyatörüne koy antifirizi suyla karıştırmadan yüksek oranda koydulrsa mutlaka radyatörden sızacak bi yer bulur hatta delik bile açar antfiriz karıştırılarak konulmalı
|
|
change
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Evet az önce internetten araştırırken delik tıkayıcılara rastladım ama araçtan çok anlamadığım içinde kendi başıma kurcalamak istemiyorum. Yarın götürecem inşaallah sanayiyede işi bilmeyen ya da çakal ustalara da denk gelmek var en azından biraz bilgi edinmem lazım.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |