![]() |
|
gaz yememe sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 Saat 08:09 |
günaydın arkadaşlar 307 xt aracım gaz yemiyar pedala basınca arac tıtriyor benzinde bi sorun yok bunu gaza geçtiğinde yapıyor neden olabilir bilgisi olan varmı _?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg ayarına baktır derim bensinde bir sorun yoksa eğer benim eski 206dada aynı sorun vardı benzinde normal gazda gitmiyor gaz yemiyor taktırdığım yere götürdüm araçla uyum sağlamamış dediler beyin değişti lpg nin sorada bi ayar yaptılar bitti
|
|
change
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
nerde takıldı bilmiyorum markası atiker tüm atikerciler bakabilirler mi
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
resulacar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resulacar
aynı sıkıntı bendede var , ama benimki benzinde yapıyo onu , tam olarak vites arttırdığımda bi silkelenme oluyo 4ve 5 te sıkıntı yok 1-2-3 de yapıyor . Ben böle kullanıyorum .Bulamadı kimse .
|
|
ALDIK AMA BAKALIM
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
benim sorun genelde arac sogukken oluyor ısındıktan sonra bi proplem kalmıyo
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
gaza erken gecebilir sogukken buda sıvı halde gaz gıtmesıdır arac tekler gaz yemez ayarlarına baktırın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
aynen dediğin ğibi oluyor abi gaz yemiyor gecen yyaptırdım gaz ayarını ama degişen birsey olmadı
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
gaza gecme derecesini kontrol ettir regülatördede sorun olabılır hemen ısıtmaz gazı nekadr sürede geciyor gaza
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
yaklasık 600 metrede oda rolantide ğiderken
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
orda havalar kac derece bilmiyorum ama gazcıya gıdıp 30 -35 derece yaptırmalısın eger olmazsa regülatör arızalıdır
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
tamam abi tesekkürler bu ğün gideceğim zaten baktırayım iyibir
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |