![]() |
|
Bu soket nereye ait? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 20:46 |
||
Merhaba arkadaşlar motor sağ kısmını bugün kontrol ederken boşta soket gördüm inceledim fakat takılacak kısım bulamadım sizce nereye ait bu soket.
Araç 307 1.4 HDi ![]() |
|||
![]() |
|||
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arka kısım karanlık çıkmış onunda net resmi
![]() Düzenleyen dahi - 06 Aralık 2014 Saat 20:54 |
|||
![]() |
|||
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sanki far motoruna ait gibi
|
|||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|||
![]() |
|||
||
kontrol ettim de fara kablo boyu kısa oraya ait değil gibi.
|
|||
![]() |
|||
ysndrsn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
banada far gıbı farlarınızı acıp bı kontrol etmenızı onerırım yanıp yanmadıgını bıryerlere takılıp kısa kalmıs olabılır
|
|||
![]() |
|||
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
||
oksijen sensörünün olabilirmi ?
|
|||
307 xt kırmızı şeytan
|
|||
![]() |
|||
||
Araç dizel oksijen sensörü yok diye biliyorum hocam. Ustanın kalfasına sordum oda bilemedi.
|
|||
![]() |
|||
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
||
abi yerini tam olarak belirleyemedim ama sunu söyleyi bilirim sana benim aracta vardı o şekilde bi soket şarj dinamosu konjektörü icin ikinci bir soket yapılmış sonradan acaba o şekilde olubilirmi ?
|
|||
307 xt kırmızı şeytan
|
|||
![]() |
|||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
||
Bende de var böyle bi sokette bulamadım öle boşta duruyor aynısı. 307xt 1,6 benzinli
|
|||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|||
![]() |
|||
||
Bazı konularda buna benzer müşür soketi gördüm kimi filtreye ait diyor kimi aydınlatma için extra güç alınsın diye konmuş diyor, yolum sanayi tarafından geçerse eğer özellikle ustama sorup size yanıt yazacağım arkadaşlar.
|
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Motorun arka bölgesinde 2 kablolu 4 tane soket var bildiğim. 1.mazot ısıtıcı 2.su sensörü (ikiside mazot filitresine bağlı) 3.geri vites muşürü 4.EGR valfi. Far motorları 3 kablolu oluyor genellikle
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
||
Dahi, o tarafın far motoru çalışıyor mu onuda bi kontrol edip yazarsan.? bende çalışmıyor o soketin olduğu taraftaki far motoru. aynı soket
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
@rizerzist kontrol. Ettim iki tarafındaki çalışıyor sorun yok.
Acaba mazot filtresine mi ait diye aküyü söktüm baktım tek soket var arka kısım da başka yer yok, diğer kablosu da sanırım iç kısımda direk sensöre takılı. Eğer benim göremediğim yerde takılı ise onu bilemiyorum. http://imageshack.com/a/img661/8683/w8S9oY.jpg Fazlada kurcalamadim malum ölüyle çok uğraşırsan derler ya ona dönmesin diye topladım. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
||
aynen iyi yapmışsın. bi ara bakıma bişeye gidince sorarsın elektrikçiye uğrayıp. ben dayanamadım şimdi gittim sordum lpg yi bilgisayara bağlama soketiymiş bendeki ama buna çok benziyor. baktım oralarda başka öyle bi soket var mı diye hepsi takılı biyerlerde... dizel i olan arkadaşlar okuduğunda bakarsa araçlarına bilgi verebilir.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
||
bu arada da far motoru gitmiş içinde olduğu için tamiri yapılamıyomuş ya dışarıya takcaz yada farları yenileyeceğim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Geçmiş olsun,soketler benziyorsa sizin ustanın dediği de olmayabilir gibi geldi bana,bir bilen çıkar herhalde(: |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
||
yok yok:) onayını aldım atikere gidip lpg filtresini değiştireyim dedim hem onu bi sorayım hatta taktı bilgisayara bağladı. dizel olan bi arkadaş bakarsa nerede olduğunu söyleyebilir belki ama en iyisi elektrikçiye gidip sormak.. çok sağol
|
|||
|
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
![]() Mazot ısıtıcısının fişi hocam. Kablolarının diğerlerinden kalın olması lazım zaten. Aracı aldığımda benimkide takılı değildi baya aramıştım. Filtreyi değişenin işgüzarlığı
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Resmi çevirdim ama ters çıkmış yinede kusura bakmayın. Filtrenin arka alt bölgesinde yeri
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
||
Çok sağol ustaların başında durmak gerek ben hep başında beklerim söktüklerine bakarım takarken doğru yere mi takıyor onada bakarım.
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |