![]() |
|
307 HATA MESAJI VERİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2014 Saat 10:10 |
Arkadaşlar hayırlı günler. 307 hdi 2004 dizel aracım var. iki gün önce arabayı tazikli su ile yıkadım (kaputu kaldırmadım) Yıkama bittikten sonra yola çıkınca akü işareti yandı battery charger fault yazdı ve 2-3 km sonra söndü bir daha da yanmadı. Bu sabah işe giderken airbag lambası yandı ve yol bilgisayarın da airbag fault hatası verdi ve yaklaşık 30 dk araçı sürdüm lamba hiç sönmedi acaba ne gibi bir sıkıntı olmuş olabilir saygılar.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen bsi a su kaçmış. 307lerin hepsinde olan bir problem. Direksiyon altınsaki sigorta kutusunun üstünü bezle sarın.
Hatalar devam ederse diyagnostiğe bağlayıp bakmakta fayda var. |
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son 2 gündür araba uzaktan kumandası açıp kapatmıyordu daha sonra elle açıp aracı çalıştırdığımda kumanda açıp kapatmaya başlıyordu biraz önce ustaya götürdüm sizin dediğinizi dedi muhtemelen bsi su kaçmıştır açıp bakmamız lazım dedi ama yoğunluktan dolayı pazartesiye gün verdi inşallah yüklü maliyetli bir problem değildir.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |