![]() |
|
Silecek Suyu Atım Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2014 Saat 21:02 |
Selamlar. Geçen gün silecek suyum bittikten sonra silecek suyunu tekrar doldurum. O ana kadar hiçbir sorun yoktu. Hem arka hem ön silecek suyu çalışıyordu. Ama su bitip tekrar doldurduktan sonra su atmamaya başladı. Silecek kolundan öne veya arkaya su atmak istediğimde motor sesi geliyor ama su atmıyor.
Bugün birşey daha farkettim, silecek kolunu selektör yapar gibi kullandığımda sağ kısımdn su atıyor ama sol kısımdan su atmıyor. Bir de arka cama su atmak istediğimde yine arkaya değil sağ ön cama su atıyor. Problem ne olabilir acaba başına gelen var mı? Teşekkürler. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok kolay bir tamiri var elinden tamir işi gelirse yazayım su atma motoruna ulasman lazım motoru sokmen lazım sokerken su atma hortumları nereden cıkardıgına dıkkat et hortumun bırı arka sılecege gıdıyor bırıde onlere sonra sudan cekerek motoru elıne aldıktan sonra arka ve on sıleceklere gıden hortumlara takılan soketı cıkartman lazım sonra onuda sokmen lazım ıcınde kı plastık bır tıpa var sokunce oda cıkıyor kırı pıslıgı goreceksın temızle nasıl soktuysen aynen topla tak yerıne takarken depoya gıren borunun plastık contasını once depoya tak sonra motorun su deposu hortumunu tak sonra arkaya ve one gıden cıkardıgın hortumları tak elektrık soketını tak dene bak ılk gunku gıbı olacak kolay gelsın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgi için çok teşekkürler. 2 gündür canımı sıktı, açıkcası şimdi inip yapasım var :) İnşallah motorda bir sıkıntı yoktur. Çünkü su bittiğinde biraz zorlamış olabilirim. Gerçi bozuk olsa hiç su atmaması lazım o da ayrı. İşlemi yapıp sonucu tekrar yazacağım. |
|
|
|
![]() |
|
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Su icinde calismiyidur insallah yoksa yanma ihtimali var 😢
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Ayni sorun bende de olmustu fakat arka cam su geliyordu. Ben suyu firlatan siyah yeri soktum kirec cozucuye koydum ve sorubum cozuldu
|
|
![]() |
|
Silecek motorları nerdedir bulamadım :) O yüzden sadece kaputun içindeki silecek hortumlarını söktüm. Sileceklere gelen ana hortuma hava verdiğimde su deposundan tepki verdiğini farkettim. Yani ana hortumda tıkanıklık varsa bile çıkmış oldu. Sonra silecek hortumlarını yeniledim ve kaput üzerindeki fıskiyelere hava tuttum. Şuan ön sileceklerim düzeldi.
Arka sileceğe giden su halen gitmiyor. Onun hortumuna da bagajdan erişim sağlayacağım, bilgisi olan varsa arka silecek hortumu hangi güzargahtan geçiyor bilgi verirseniz memnun olurum :) |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |