![]() |
|
206 hoparlör önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2014 Saat 12:59 |
Arkadaşlar aracımda benden önceki sahibinden kalma jvc 1000w woofer bide sadece ön kapılarda bass master marka hoparlör var geri kalan yerlerdekileri sökmüş. Ben bagajda yer kaplamasını sevmiyorum zaten bagaj yok araçta... orjinal teyibide değiştirmek istemiyorum 3 satır ekran taktım sonuçta. Nette bir kaç hoparlör araştırdım kompenant sistemler hoşuma gitti ama ben amfiye giden hoparlörlerin kablolarının kalın olması nedeniyle alt döşemede yer yer açıklık olmasından çok aşırı rahatsızım anfi ile bassı hoparlörleri sköküp jbl gto serisi kompenant taktırsam verim alabilirmiyim ben net orta yükseklikte müzik dinleyen birisiyiö daha önceden 207 premium aracım vardı onun orjinal hoparlörleri çok hoşuma gidiyordu. sadece bassı çıkarsam amfi kalsa kablolar döşemeyi boz<uyor ne yuapmamı önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bursadaysen kendi kafama gore yaptigim ve benim cok hosuma giden sistemimi dinletiyim ister tatli bi muzik istersemde arkada oturanlarin kulaklarini kasindiracak kadar bass
Ilk once pioneer mhv 140 seri teyp aldimm 200 tl kapi hoperlorleri olmus artik sol arka hic calmiyodu sa on patlakti compement anfi kablo ve maliyetle ugrasmak yerine teyibin cikis gucune guvenerek hoperlor aldim aklimda 2 marka vardi pioneer ve sony media markda test ettim tavsiyelere bakarak ve sony 3 yollu oldugundan sony tercih ettim iyikide etmisim akustik bi anda degisti AMA cok yuksek bass sesi beklenemezdi. dusuk sesde basslari acinca cok tatli vuruyo yuksek sesde ise bozuyodu bende yuksek ses sevdigimden basslari kizim son sesde bile net ses aliyodum buna birde kabin lazindi onuda yine media marketten pioneer şampiyon serisi 1400w 400rms alarak tamamladim sierra kablo birde netten cadense 650.1 mono anfi aldim montajini yaptirdim sesi ilk actigimda beklentimin cok cok fazlasini karsiladi Iyiki yapmisim eskiden taş plakdan muzik dinliyomusum ilk gunlerde sesi acmak icim elim bikackere direksiyondaki kumandaya gitti ama sonra alistim bu ses icin deger sana tavsiyem o teyibi değiştir ucuz olsun istiyosan navitecinde var ayni hoperloru oda is gorur onler 17 arkalar 13 ;) |
|
![]() |
|
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
ben orjinal teyibe dokunmak istemiyorum. kabloların döşemeleri bozmasıda hoşuma gitmediği için sadec e kapı içlerine güzel aşırı ses vermesede tok kaliteli ses veren hoparlör kullanmak istiyorum. şuan aracımda anfi bass mevcut ama sökmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Usta bak sana şöyle bisiy diyim benim arabadaki butun sistem orjinaldi sesi 29 30 dan sonra bozuyodu yanlis hatirlamiyosam boguluyodu ses
teyibi degistirince anladimki o ses bozulnasi teyip yuzundenmis Ki sen kaldiki anfiyi cikicarip orjinal teyiple komp. Calistirmayi planliyon bence okadar para vermene gerek yok git bi navitec al media markdan tak gitsin BENCE |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Ses sisteminden anlamam ama hangi sistem olursa olsun 206 araçta rahat müzik dinlemek için ses izolasyonu yaptırmanızın çok faydası olur.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Çok masraf istemiyom 207 premium kalitesinde müzik alsam yeter bana anfi sökülmeyeceksede en azından daha ince kablo ile kullanmak isterim. ama bagajdaki o kada cidden sinirimi bozuyor. 25 30 seviyesinde müzik açan biri değilim en keyifli anımda bile 20 leri geçmeyen biriyim sonuçta kendim dinlicem yol kenarındakilere dinletmicem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |