Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 hoparlör önerisi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36967
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 05:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 hoparlör önerisi
Mesajı Yazan: ufk_kptn
Konu: 206 hoparlör önerisi
Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2014 Saat 12:59
Arkadaşlar aracımda benden önceki sahibinden kalma jvc 1000w woofer bide sadece ön kapılarda bass master marka hoparlör var geri kalan yerlerdekileri sökmüş. Ben bagajda yer kaplamasını sevmiyorum zaten bagaj yok araçta... orjinal teyibide değiştirmek istemiyorum 3 satır ekran taktım sonuçta. Nette bir kaç hoparlör araştırdım kompenant sistemler hoşuma gitti ama ben amfiye giden hoparlörlerin kablolarının kalın olması nedeniyle alt döşemede yer yer açıklık olmasından çok aşırı rahatsızım anfi ile bassı hoparlörleri sköküp jbl gto serisi kompenant taktırsam verim alabilirmiyim ben net orta yükseklikte müzik dinleyen birisiyiö daha önceden 207 premium aracım vardı onun orjinal hoparlörleri çok hoşuma gidiyordu. sadece bassı çıkarsam amfi kalsa kablolar döşemeyi boz<uyor ne yuapmamı önerirsiniz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: suppor
Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2014 Saat 20:35
Bursadaysen kendi kafama gore yaptigim ve benim cok hosuma giden sistemimi dinletiyim ister tatli bi muzik istersemde arkada oturanlarin kulaklarini kasindiracak kadar bass

Ilk once pioneer mhv 140 seri teyp aldimm 200 tl

kapi hoperlorleri olmus artik sol arka hic calmiyodu sa on patlakti

compement anfi kablo ve maliyetle ugrasmak yerine teyibin cikis gucune guvenerek hoperlor aldim

aklimda 2 marka vardi pioneer ve sony media markda test ettim tavsiyelere bakarak ve sony 3 yollu oldugundan sony tercih ettim
iyikide etmisim akustik bi anda degisti AMA
cok yuksek bass sesi beklenemezdi.

dusuk sesde basslari acinca cok tatli vuruyo yuksek sesde ise bozuyodu bende yuksek ses sevdigimden basslari kizim son sesde bile net ses aliyodum

buna birde kabin lazindi onuda yine media marketten pioneer şampiyon serisi 1400w 400rms alarak tamamladim sierra kablo birde netten cadense 650.1 mono anfi aldim

montajini yaptirdim sesi ilk actigimda beklentimin cok cok fazlasini karsiladi

Iyiki yapmisim eskiden taş plakdan muzik dinliyomusum

ilk gunlerde sesi acmak icim elim bikackere direksiyondaki kumandaya gitti ama sonra alistim bu ses icin deger sana tavsiyem o teyibi değiştir

ucuz olsun istiyosan navitecinde var ayni hoperloru oda is gorur
onler 17 arkalar 13 ;)

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2014 Saat 22:32
ben orjinal teyibe dokunmak istemiyorum. kabloların döşemeleri bozmasıda hoşuma gitmediği için sadec e kapı içlerine güzel aşırı ses vermesede tok kaliteli ses veren hoparlör kullanmak istiyorum. şuan aracımda anfi bass mevcut ama sökmek istiyorum.

Mesajı Yazan: suppor
Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2014 Saat 01:15
Usta bak sana şöyle bisiy diyim benim arabadaki butun sistem orjinaldi sesi 29 30 dan sonra bozuyodu yanlis hatirlamiyosam boguluyodu ses

teyibi degistirince anladimki o ses bozulnasi teyip yuzundenmis

Ki sen kaldiki anfiyi cikicarip orjinal teyiple komp. Calistirmayi planliyon bence okadar para vermene gerek yok git bi navitec al media markdan tak gitsin BENCE

Mesajı Yazan: _ali_
Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2014 Saat 08:43
Ses sisteminden anlamam ama hangi sistem olursa olsun 206 araçta rahat müzik dinlemek için ses izolasyonu yaptırmanızın çok faydası olur.

-------------
206 1.4 + LPG

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2014 Saat 12:09
Çok masraf istemiyom 207 premium kalitesinde müzik alsam yeter bana anfi sökülmeyeceksede en azından daha ince kablo ile kullanmak isterim. ama bagajdaki o kada cidden sinirimi bozuyor. 25 30 seviyesinde müzik açan biri değilim en keyifli anımda bile 20 leri geçmeyen biriyim sonuçta kendim dinlicem yol kenarındakilere dinletmicem.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net