|
SMEG Hakkında bilgiler (Update + Kodlar) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2014 Saat 02:34 |
Resimler reklam değildir kendi sitemden direkt aldım , Türkiye'de SMEG üzerine pek bilgi bulunmuyor hepsini paylaşmak istiyorum.
SMEG Nasıl Güncellenir ? *Bu Güncellemeler sadece 208 ve 2008 modelleri için geçerlidir. SMEG Cihazınızın hangi sürüm olduğunu öğrenmek için 10 saniye boyunca SMEG üzerinde bulunan MENU tuşuna basılı tutun. Karşınıza gelen ekranın sağ tarafında güncelleme bilgisi yazacaktır. Büyük ihtimal ile Türkiye'deki bir çok 208 ve 2008 3.15 sürümüne sahip.
Gerekenler
SMEG Güncelleme Dosyalarına ulaşmak için Tıklayın *SMEG Update 3.20.A.R3.rar dosyası (Navigasyonsuz SMEG cihazları için) *SMEG+ Update 4.1 D.R2.zip dosyası ise (Navigasyonlu SMEG cihazları için)
Evet uygun olan dosyamızı indirdikten sonra Winrarı açıp dosyayı çıkartıyoruz
Çıkardığımız dosyayı , klasörü açmadan direkt Flash belleğe atıyoruz.
Ve sıra geldi Güncelleme işlemine , Flash belleğimizi aracımızın USB girişine takmadan önce aracı çalışır vaziyete alıyoruz , ister aracı sürün ister rölantide bekleyin ama motor mutlaka çalışır durumda olsun.
SMEG Kodları ; SMEG Kodlarını girmek için MENU tuşuna basılı tutun , smeg bilgi bölümü geldiğinde de basılı tutmaya devam edin (parmağınızı hiç çekmeyin) , CHEAT CODE bölümü karşınıza çıkacak. BT : SMEG'de Bluetooth hep açıktır bu kodu girince , kapatıp açabilirsiniz. Not : Başka kodlarda bulunmaktadır. Ancak SMEG cihazınıza zarar verebileceği için paylaşmadım. SMEG Cihaza Navigasyon Özelliği Eklenebilir mi ? Bunun için uygun UPDATE dosyasını henüz bulamadım , ancak sistem tepsisinden gördüğüm kadarı ile 3 çeşit SMEG var , birisi standart sadece oynatım yapıyor (Multimedya ekran) , Diğeri hem dosya oynatıma sahip hemde internete girebiliyor (SMEG+) , bir üçüncüsü ise navigasyonlu + internet sistemi mevcut (SMEG Pro) Bununla ilgili tam araştırmadan sonra gerekli bilgiyi size vereceğim şimdilik bu kadar |
|
Citroen C4 1.6 120HP VTi Confort Plus - Citroen DS3 1.6 156HP THP Dsport - Peugeot 208 1.4 70HP HDi Urban Soul Special Chrome Pack
|
|
extremetr
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı extremetr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu yapılan güncelleme ile ne gibi değişiklik olacak.
|
|
Eozgur27
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçen hafta 2008 allure aldım park asist haricinde herşeyi ile full aldım. aracın biraz acemisiyim. kullandıkça keşfediyorum bazı şeyleri. araç çok güzel ve rahat. fakat peugeot 2008 in cd çalmadığını alınca farkettim. usb belleğe mp3leri yükledim. video da izleyebilir miyim diye baktım. videoları göstermiyor. fotoğrafları da göstermiyor. yalnızca albümkapaklarının fotoğraflarını görebiliyorum. yazılım ile ilgili bir eksiklik mi var ben mi beceremedim. Smeg ekran ile ilgili araştırdım kfazla da bilgi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
baktığımda sistem versiyonu : smeg 5.1.fr4 diyor daha günceli var mı
|
|
alabur
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yapılan güncellemelerin ne gibi değişiklikler yaratacağını bilen var mı acaba? Ayrıca bu sürümlerden başka yeni sürüm çıktı mı? Çıktıysa nereden bulabiliriz. Yada nereden takip edebiliriz?
|
|
adamic
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese merhaba,
Benim SMEG NAvigasyonlu ve versiyonu 3.15. versiyonu 3.20 ye güncelledikten sonra oluşan değişiklik veya düzelmeler nelerdir? Ayrıca bu güncellemeyi servisler yapıyormu?
|
|
kimiraikkonen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
|
3.21 sürümüne güncelledim arkadaşlar. Herhangi bir faydasını göremedim. Eski sürmümüm 3.17 idi. Sizde durum nedir?
|
|
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3.17 olan sürümü 3.21 olarak güncelledim ama bir farkını göremedim.
|
|
Leprek0n
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tema yükleme işini nasıl yaparız acaba ?
|
|
Kaya82
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SMEG ekran navigasyon yazılımı çalışmanız sonuçlandımı acaba.Birde başka bir sorum olacak SMEG+UPG SOFTWARE 5.1F.R4 navigasyonsuza uyumlumu.
|
|
Kaya
|
|
erdalx5
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracımda smeg 5.1.fr4 yazılımı mevcut.aracıma 3.20 yazılımı yükleyebiliyormuyuz acaba.görsel olarak aralarında çok fark var.usb ye atıp araca taktım motor çalışırken.ama görmüyor araç usb deki yazılım dosyalarını.(aracım navigasyonsuz model bu arada,yukarıdaki soruya kısmen cevap niteliğinde olsun:) )
Düzenleyen erdalx5 - 31 Ağustos 2015 Saat 14:07 |
|
ttagay
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2015 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben serviste güncellettim hiç memnun kalmadım.Öce yolun kaç km ile gidileceğini yanı 110 km ,90 km yda şehir içinde 50 km gibi gösteriyordu.Güncellemeden sonra bu özellik yok oldu.Servise durumu aktardım yeni yazılımın böyle olduğunu söyledi.Bende eski yazımı yükleyin dedim eski yazılımın yüklenemeyeceğini söylediler.Pejo merkezi aradım onlardanda aynı yanıtı aldım.Pazartesi Fransa pejo ya yazacağım.Bakalım nasıl bir sonuç alacağım.
|
|
Uğur TERZİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Uğur TERZİ
|
Merhaba arkadaşlar, 2012 eylül ayında henüz lansmanı yapılmadan eşime almıştım. Aracın SMEG sürümü bahsettiklerinizden daha eski. O yüzden tereddütlerim vardı fakat zaten konuyu açan arkadaşımın verdiği linkler karşılıksız çıktı.
Konuyu yeni araba alan bir arkadaşımın araç ekranında navigasyon ve internete girebildiğini anlatması üzerine bugün araştırmaya başladım. Konu açılmasından bugüne kadar geçen zamanda olumlu bir gelişme bilginiz varsa paylaşır mısınız?
|
|
Siyah Yaşam Beyaz Ölüm
|
|
Erginaltinel
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Erginaltinel
|
Merhaba. 2015 model 208 sahibiyim. Smeg ekran sürümü smeg 6.05.e.r6 Ancak mirrorlink ve apple carplayi çalıştıramıyorum.
Güncelleme yapmam gerekiyor mu? Yada cheatcode bölümünden bu özellikleri aktif hale getirmem mümkün mü? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
selcuk766
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk766
|
Dosyalara ulaşamıyorum linki tekrar güncellermisiniz?
|
|
Selçuk KARA
ADANA 208 GTI (16 GT 140) |
|
turnasuyu
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turnasuyu
|
Firmware ile ilgili güncel dosyalar buldum. (Türkiye haritası bulamadım) Ancak uyumluluk konusunda tereddütlerim var. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Güncel firmware Smeg+ ekran için 5.4.B.R8 , Smeg ekran için 3.21.A.R1
Aracım 2015 dizel otomatik 2008 allure navigasyonlu Benim aracım smeg+ mı yoksa smeg mi? Düzenleyen turnasuyu - 03 Haziran 2016 Saat 17:10 |
|
eagleq
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2016 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar,
2015 model 2008 1.6 e-hdi allure otomatik araç sahibiyim. Aracımda ki ekran smeg+ 5.2.A.R9 versiyonu yüklüydü. İlk bakım sevisine gidecek olamama rağmen en güncel versiyon 5.41.B.R4 sürümüne güncelleyip gittim. Serviste hiç bir sorun yaşamadım. Versiyon güncellemesinde göz görülür bir değişim söz konusu değil. Sanırım güvenlik ve hata giderme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. |
|
stulek
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Meraba
2016 Peugeot 208 1.2 Active EAT6 110 S&S aracımı teslim aldım. Smeg ekran ile ilgili baya bir araştırma yaptım ama pek tatmin edici bilgiye ulaşamadım. Ancak yeni bir güncelleme dosyası buldum. Bir aksilik çıkmaz ise bu gün denemeyi düşünüyorum. Faydalanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bilgilendirme için teşekkürler. sonuçları buradan paylaşırsanız seviniriz. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
stulek
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu gun guncellemeyi yaptim. Herhangi bir degisiklik olmadi. Mirror Screen ozelligini bir turlu kullanamadim android cihazi gormuyor. Guncelleme sonrasi yine degisiklik olmadi.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |