![]() |
|
devir saati ( Sanırım herkesin başında) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 15:15 |
bu sorunu nasıl hallederim arkadaşlar ilk önce devir 0 yerine 60 dan başlamaya başladı sonra 30 a kadar geldi. Daha detaylı anlatım için videosunu çektim arkadaşlar.
Düzenleyen erdemchetin - 20 Temmuz 2014 Saat 15:18 |
|
![]() |
|
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş yardımcı olmak isterdim ama ankaradayım değişik bi durum inş halledersin kolay gelsin...
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok ilginç ama sanki ufak bir kalibrasyon hatası gibi gözüküyor. Akü kutup başlarını 5 dk için söküp taksanız düzelir mi merak ettim doğrusu...
|
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
valla akünü artı kutup başı demişti bi arkadaş bizde öyle denedik ama 5 dk falan değil 2 dk falan denedik bir değişme olmadı.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Gecen temizlik icin camini sokmustum gostergelerin cok hassati acaba elinle cevirsen 0 a olmazmiki ilkel bi yontem ama :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta git bi oto elektrıkçıye baksın bu burdan çözülcek bir durum değil eğer elektronıkle ılgın yoksa kendın yapamazsın tarif uzerıne daha ne olduğu bıle belli değil motordanmı başka yerındenmı git bir baktır derim...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
gösterge bozulmuş arkasındaki motor çarklarından büyük ihtimalle. benimde km hızı gösteren dalga öyleydi 250 tl cik gitti tamirine. sıfırı 1500 tl miş göstergenin.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Bence ilkel yöntem ilk çözüm yolu olmalıdır. İbreyi elle sıfıra getirseniz düzelir gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
arkadaşlar teşekkürler tek benim başımda heralde bu sorun deviri anlayabildiğimiz için şu an tamir ettiremiyeceğim bayramdan sonra inşallah. cevaplar için sağolun bu iş için değişik fiyatlar var ama 250 çok demişler 35-70-100 -150 gibi fiyatlar var. önce ilkel yöntemi deneriz olmazsa tamire gideriz artık .
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
motoru arızalı 75 tl falan cıkma motorlar. 120 tl sıfırı...
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
arkadaşımın aracında var bu sorun kontagı ac kapa yapıyor sıfıra ınene kadar düzeliyo
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
benim 106 xsi aracım beyin sorunu yüzünden distribütör ve karbüratörlüye çevirdik aracı 30 binde gösteriyordu devir aradan 1 ay geçti seniki gibi çalışmaya başladı bir süre sora araçta çekiş düşüklüğü oldu meğersem araç ters çalışıyormuş marş dinamosu nasıl becerdiyse aracı ters çalıştırıyormuş şimdi gayet normal göstergem ama km telim koptu şimdi tel kaç para bakıcam almam lağzım :) akünün kutup başını sök tak marşa bas çalıştır stop et bi kaç kez tekrarla bunu ustanın dediği normale çeviriyormuş böyle yapsaymışım düzelirmiş dediğine göre
|
|
change
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
bende de bi ara olmuştu ama benimki devir değil kmh göstesgesi..110 da takılı durmuştu..Akü işlemini şöyle anlatayım belki işe yarar.kaputu aç arabanın kapısını kapat kitle.Sonra sadece + sını sök az bekle tekrar tak kontağı aç bir daha bak..Olmassa malesef göstergede sorun
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
hocam benim başıma gelmişti. o motorların içinde onları aşağı çok düşmesin diye tutan bi ufak parça var o şaşmış. gösterge panelinin üstündeki siyah torpido plastiğini çıkarın sonra gösterge panelinin camını çıkarın ve elinizle onu sıfıra getirin. tabi araba çalışmıyorken yapın. sonra bi deneyin. aküyü sökmeyle filan çözülmez öyle olsa kontak kapalı olsa düşerdi aşağı.
Düzenleyen samet2461 - 11 Ağustos 2014 Saat 18:49 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
benim 206 da km sayacı bu şekilde idi elle düzelttim belli bir süre o şekilde idare etti ama daha sonra aşağı doğru kaymaya başladı. Daha ayar tutmadı dişli çarklarda sorun oluyor sanıırım serviste bana gösterge panelinin değişmesi gerektiğini söylemişlerdi bende arabayı sattım zaten.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Eğer dediğiniz gibi dorunda çıkarsa hocam 50 ile75 tl arası motoru değişiyorlar. Ama ilk önce denemek gerek dediğimi |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
hocam benim focusta olmuştu ısı götergesin de ibreyi söktüm normal yerine taktım baya gitmişti yine kayınca atacla iteklemiştim delikten :D
Düzenleyen 206+bülent - 12 Ağustos 2014 Saat 13:13 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |