![]() |
|
Amerikan park modülü ise yarar mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2014 Saat 16:31 |
![]() Bu modullerden aldim fakat işe yarar mi yada ileride bir sıkıntı problem açar mi başıma birde trafikte polislerden sorun olur mu ??? |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bu modülden alıp taktım 2 dakika içinde ateş gibi oldu çıkarıp attım... Bu modüllerin ışık şiddeti ayarlısından aldım onda ısınma falan yok gayet memnunum, şimdiye dek polislerden yana sıkıntım olmadı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O dediklerin nasıl abi |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
arkadaşlar bu tip amerikan park modulu almayın bu taş direncli 15 tl satılan birsey zararı coktur cok fazla ısınır ampullerı kolay patlatıyor en onemlısı flaşörlere ciddi zararlar verıyor size tavsiyem taş direcli değilde , devreli , dimmer ayarlı gerektiğinde kapanabilen moduller almanız
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Ben gitti gidiyordan almıştım geçen yıl çok memnunum. Amerikan park diye aratırsan çıkar ayarlı diye fiyat 40 civarı
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bir sorum daha var az önce forumda amerikan parkla ilgili birkac konuya bakarken alüminyum Soğutucu diye birşey dikkatimi çekti eger onunla beraber uygularsak nasil bir sonuç aliriz ?
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
rodex ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
aynısını ben kullanıorum...3 aydır herhangi bir sorun yaşamadım..ısınma olması normaldir.
|
|
1.4 hdi xt 8 airbag-sunroof-far,yağmur sensörü-desi pro ultrasonik 4 gözlü araç güvenlik sistemi ve daha nelerrrrr neler
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bunların led ampulü çalıştıramadığını duymuştum. Ben de düşünüyorum ama led ambullerle kullanacağım. Bilen varsa led testekleyen modeli link atarsa çok ikram olur arkdaşlar.
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Ben böyle bir şey buldum güzel bir şeye benziyor ama kullanan var mıdır, gerçekten led ile çalışıyor mu acaba? Fiyatı biraz tuzlu.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/amerikan-sinyal-park-modulu-ayarli-117501290 |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
ben 2 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim gece göze güzel hitap ediyor tavsiye ederim...
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
ben 106 imda kullandim C2 imde kullandim farkli bi sebepten sokmustum bugun geri taktim, bagladigin zaman biyere temas etmiycek sekilde monte et bisey olmaz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |