![]() |
|
Marş Basmama Sorunu ÇÖZÜLMEMİŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2014 Saat 00:41 |
Merhaba arkadaslar
Muayene yaptırırken tesaduf ilgilenen arkadas da forumdan cıktı ve otomatik 307 si varmış yani benimkinin aynısı Bir sürü tavsiyelerde bulundu ve bak bu cok önemli hemen yaptır olmadık yerde kalırsın dedi veeee harbiden olmadık yerde kaldım. Sultanahmette park yeri ararken ara sokakların birinde yer buldum park ettim sonra fark ettim ki dar sokak ve az daha kaldırma cıkmam gerek marşa bi bastım ki o da ne tık ses geliyor marş basmıyor aku sağlam ahaaa dedim gitti marş otomatiği neyse dedim iftarı açayım ilgilenirim. 1 saat sonra geri geldim tek marşta arbaa çalıştı ertesi gunde sorun yok sonraki de sorun yok ama ben gittim bi elektrikçiye durumu anlattım adam sökelim bakalım ya kömürdür ya baska şey dedi Söktü marş motorunu kömürler sağlam köllektörü cıkarttı ki 2 tel kopuk işte bu dedi kömürler buraya denk geldiginde çalışmaz dedi nasıl yani dedim usta geri topladı akuye taktı kopuk yeri kömüre denk getirdi motor dönmüyor az cevirdi ve motor çalıştı. Bunu değişmemiz lazım dedi nerden buluruz şurdan önce netten fiyatına baktım 40 tl yazıyor parçacıya gittim 50 tl dedi mecbur aldım usta takıtı topladı kaç para işcilik vercez dedim 70 tl demesinmi neyse zor bela 50 ye anlaştık uzun lafın kısası durduk yere 100 tl girdi bu olmasada kömürden olsada yine bu kadar işcilik alırdım dedi sökmesi baya sıkıntılı bir parça falan dedi hee hee dedim gectim. Düzenleyen MertMurat - 20 Temmuz 2014 Saat 15:05 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, otomatik arabada marş ve akü çok önemli malûm vurdurma şansı yok, araçta mutaka akü takviye kablosu da bulundurmak lazım.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
50 liraya güzel bir lokma takımı alınır haa :)
|
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı benimde başıma gelmişti hem 206 da hem 307 de kafasına esince marş basıyordu tesadüfe bakarsak iki aracımda bakımdan çıktıktan sonra bu sorun olmuştu 206 da para vermemiştim serviste sorun başladı diye ama 307 de yemedi 120 tl vermiştim demekki sorun seninki ile aynıymış
|
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
gecmiş olsun dostum. bazen durduk yere şemsiye oluyor işte :)
Düzenleyen okaNStarss - 16 Temmuz 2014 Saat 09:47 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Arkadaslar motor ısınınca marş artık basmıyor tık edip kalıyor
en kısa zamanda tamirciye götürüp baktırcam sonucu paylaşırım ancak önerisi olan arkadaslar varmı röleden olabilir diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Şu 1:
Şu 2: Şu da 3: 3. linkteki son mesajı buraya kopyalıyorum. "Uzun zaman geçmis ama simdileri basina gelen arkadaşlar içinrehber olsun ddiye yaziyorum. Araç lpglibise sorun LPG regülatörü. Regülatör gazibkesmiyor ve manifolu gazla dolduruyor ve calistirmada motoru boğuyor. LPG regülatör beyni değişimi sonuç veriyor." Herkes farklı çözümler sunmuş hangisi uyar bilmiyorum. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Evet sorun bendix dişlisinde imiş oda elimde fazladan oldugundan masrafsiz hallettik.
Öte yandan köllektör de heran arıza cıkartacaktı o da arada değişmiş oldu. Sorun çözüldü |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Arkadaslar motor sicakken kapatip bida mars bastiginizda tik ditip kaliyosa mars otomatigidir ve komurleride degistirin acmisken iscilik dogru istiyolar bende 75 vermistim 100 mars otomatigi 20 de komurler aklinizda olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |