![]() |
|
audio system arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 Saat 11:25 |
Arkadaşlar dün 3 satır ekranı takarken vidayı içeri düşürdüm çıkartmak içinde teyip ve ekranın oldugu ön paneli söktüm ve ekranı taktıktan sonra teyibi taktım takarken biraz zorladım daha sonra audio system çalışmamaya başladı yeniden teyibi söktüm taktım balantıları kontrol ettim ama audio systeme elektrik gitmiyor ledi yanmıyordu bağlantı yerinde mavi sokette bi tane uçu lehimli boşta ve bitanede uçu plastikli kalın kablo boşta plastikli olan hep boştaydı ama ucu lehimli bir yerden çıkmış olabilirmi bide son kez lehimliyle plastikliyi iç içe takıp açayım dedim sigorta kutusundan ses geldi bir baktım sol tarafta dik duranlardan sarı olan patlak nerenin olduğuda yazmıyor acaba basit bir sigorta patlaması olabilir mi?
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum soketteki kabloları kontrol et bir tanesi muhtemlen kopmuş ve sen değdirdiginde kısa devre yapıp sigortayı attırmış sigortayı değiş soketlerin hepsini kontrol et.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla kabloda pek sıkıntı yok gibi sigortaları kontrol ettirdim sıkıntı yok dediler. O mavi sokette bi kablo boşta bi kablonunda başında plastik var.Makaron sıkı tutuyor sanmıyorum içinden kablo çıkmış olabilirmi ama yeniden bakayım.Bıktım artık hergün garip bi şey daha çıkıyor karşıma..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar audio system cihazımın yenisi geldi taktım oda çalışmıyor. Servise gidip yeniden cd changer aktifleştirmem gerekir mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |