audio system arızası
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35996
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 05:09 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: audio system arızası
Mesajı Yazan: ufk_kptn
Konu: audio system arızası
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2014 Saat 11:25
Arkadaşlar dün 3 satır ekranı takarken vidayı içeri düşürdüm çıkartmak içinde teyip ve ekranın oldugu ön paneli söktüm ve ekranı taktıktan sonra teyibi taktım takarken biraz zorladım daha sonra audio system çalışmamaya başladı yeniden teyibi söktüm taktım balantıları kontrol ettim ama audio systeme elektrik gitmiyor ledi yanmıyordu bağlantı yerinde mavi sokette bi tane uçu lehimli boşta ve bitanede uçu plastikli kalın kablo boşta plastikli olan hep boştaydı ama ucu lehimli bir yerden çıkmış olabilirmi bide son kez lehimliyle plastikliyi iç içe takıp açayım dedim sigorta kutusundan ses geldi bir baktım sol tarafta dik duranlardan sarı olan patlak nerenin olduğuda yazmıyor acaba basit bir sigorta patlaması olabilir mi?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: okaNStarss
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2014 Saat 11:31
dostum soketteki kabloları kontrol et bir tanesi muhtemlen kopmuş ve sen değdirdiginde kısa devre yapıp sigortayı attırmış sigortayı değiş soketlerin hepsini kontrol et.
------------- 2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg Kum Gri
|
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2014 Saat 19:25
Valla kabloda pek sıkıntı yok gibi sigortaları kontrol ettirdim sıkıntı yok dediler. O mavi sokette bi kablo boşta bi kablonunda başında plastik var.Makaron sıkı tutuyor sanmıyorum içinden kablo çıkmış olabilirmi ama yeniden bakayım.Bıktım artık hergün garip bi şey daha çıkıyor karşıma..
|
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2014 Saat 12:40
Arkadaşlar audio system cihazımın yenisi geldi taktım oda çalışmıyor. Servise gidip yeniden cd changer aktifleştirmem gerekir mi ?
|
|