|
Araç boya temizliği için Kil (dağıtım bitti) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 Saat 02:26 |
|
Herkese ilgi ve alakası için teşekkür
ederim. Bahsi geçen talepleri tek tek teslim ettim ve hepsininde ele
ulaştığını sanıyorum. Umarım sıkıntı sorun olmamıştır. Kili kendim daha
kullanma fırsatı bulamadım biliyorsunuz biraz vakit isteyen bir uğraş
ama camlara deneme niyetim var benim arabanın 4te 1 cam çünkü. Sonucu
paylaşırım.
Kafanıza takılan herhangi bir noktada telefondan veya burdan çekinmeden soru sorabilirsiniz. SAnırsam herkeste numaram var. Şİmdiden kolay gelsin güle güle kullanın. Elimde 3 adet kaldı talep edip almayanlardan. (birisi başka yerden almış, birisi arabayı satmış bir diğerinden ses yok). İsteyen olursa alabilir. Kimseye ürün satmaya çalışmadım. Talep üzerine ürün getirttim. Site içerisinde sıfır ürün satmak yasak bu konuda dikkatli şekilde davranmaya çalıştım. İlk ve sondu bu iş sanırsam. Perkande dağıtım için toplu sipariş işi zormuş. Beyler merhaba, İhtiyacı olan olur diye düşündüm. Yurt dışından 3M marka kil siparişi vereceğim. Soft yani yumuşak 3-4 yıllık temizlik için ideal bir kıvamda. standart paketi 100gr dır. 50gr orta halli bir binek araca hayli hayli yeter zaten aracın temizliğine göre 6-7 defa kullanılabilir. Kil aracın üzeirndeki bilimum reçine zift böcek ölüsü böcek pisliği boya kalıntısı kireç leke gibi bir çok objeyi temizler . Boya üzerinde yıkama ile geçmeyen is ve toz kirini alır. Boyaya canlılık ve parlaklık katar. Her detay temizliği önceki pastadan önce kullanılması gerekir. İhtayacı olan olursa buraya yazsın 100gr 20tl ye maal oluyor ankara içi elden teslim ankara dışı kargo ile gönderim yaparım elime ulaştığında. Düşünenler cevaplarsa sevinirim. Ona göre allım yapacağım. GÜncel Arakdaşlar kilin nasıl kullanılcağına dair bir çok video var ama basitçe anlatmak gerekirse, sprey şişesine hazzırlayacağınız su ve az bir araç şampuanı ile temizliği yapabiliyorsunuz. Kili uygulayacağınız bölgeleye hazırladığınız sıvıyı püskürtüp kili avcunuza göre şekillendirip o yüzeyi ovuyorsunuz. O bölgedeki bahsettiğimiz gibi boya üzerine sinen ne var ne yok alıyor. Bilhassa ülkemizdeki suyun kireç oranı belli 6 aylık bir araç bile olsa kille temzilendikten sorna araç daha cila vurmadan parlıyor. Bunu 2004 model bir araçta kendim deneyerek gördüm. Tahminimden fazla talep oldu :D gümrüğe takılmazsak iyi. İstanbuldaki arkadaşlar için bişiler yapmaya çalışacağım ama bu yaka ayrımı beni biraz zorlayacak gibi. Bu yüzden bir form oluşturdum bbu formu kesin almak isteyen arkadaşlar eksiksiz doldurursa tüm türkiyeye gönderim yapabilirim. Form; Ürünler ortalama 25gün içerisinde elime ulaşacak. Güncelll Arkadaşlar ilgi ve alaka için tekrardan teşekkür edeirm. üürnlerin siparişini verdim muhtemelen gümrük sıkıntısı yaşamazsak 20-25 gün içerisinde benim elime ulaşır zaten bana gelir gelmez de ürünleri size gönderirim. İstanbuldaki arkadaşlar için şimdilik 2 anadolu 3 avrupa var. Avrupa, -SERKAN -Bursat -xdesign_206 Anadolu, -tetik-soner -emrapunar ister tek tek ister 2 grup isterseniz de tek kişiye gönderim yapabilrim. Bunun dışında Ptt ile ödemeli gönderi yapaibliyorum ama 5 tl ek ücret alıyorlar bunu belirteyim. Banka olarak, Ali Mikail İLHAN İş Bankası ODTÜ Şubesi, 4229 1025908 IBAN: TR15 0006 4000 0014 2291 0259 08 Ali Mikail İLHAN Enpara İnternet Şubesi, IBAN: TR74 0011 1000 0000 0041 3581 33 Ali Mikail İLHAN Ziraat Bankası ODTÜ Şubesi IBAN: TR82 0001 0015 3753 6839 9050 01 Sipariş verenler,(form sırasına göre) Kargoya çıkanlar kırmızı renktedir. -65serdal58 -xdesign_206 -emrepunar -06mungan47 -elsoberano -ahmed206 -Bursat -81samara18 -tetik-soner -zr'lmn -Serkan Yarın gün içerisinde kargo çıkışlarını yapabilirm. Öncelikli olarak ödeme yapanlara teşekkür ederim. Yarın ilk onların kargolarını çıkarıyourm. Düzenleyen Alicilik - 10 Ağustos 2014 Saat 00:14 |
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali yaz bana 100 gr.
Ankara'ya geldiğimde elden alırım inşallah. Parasını istediğin zaman havale ederim.
|
||
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Ali kardeş 100 gr bende alayım parasını istediğin zaman havale ederim.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
emrepunar
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
|
|
ALİ BENİDE YAZARMISIN 100GR ALACAM BENDE. hesap numarası verirsin yollarız kargo saden ödemeli yollarsın bu arada tşk ederim böyle bir konuda yard. oldugun için.
Düzenleyen emrepunar - 12 Temmuz 2014 Saat 10:07 |
||
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali nasıl kullanılıyor bu kil. Tarif edebilirmisin
|
||
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
|
ali bi 100 gr yağsız tarafından banada çek kardeş..
hatta kargo olayını şöylede yapabiliriz..
istanbuldan birine gönderilir herkes ondan da alabilir ...parayı ona veririz o hepsini havale yapar...böylece küçük bir istanbul buluşmasıda yapmış oluruz...
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
mgulcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teslimat ne kadar sürer acaba?
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
65serdal58
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
|
|
bende almayi dusunuyorum.nasil havale yapacagimizi tarif edebilirseniz
|
||
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan olma!!!!
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İlk mesaj güncel beyler. Lütfen okuyup forumu dolduralım. Düzenleyen Alicilik - 12 Temmuz 2014 Saat 13:03 |
||
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
|
Ben de ankaradayım elden alabilirim.
|
||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bir 100'lük de ben alıyorum. Forumu doldurdum Ali ama Soner'inde dediği gibi İstanbul'dan bir arkadaşa gönderilirse hepimiz buluşup ondan alabiliriz. Düşüncen ve emeğin için çok teşekkürler
Düzenleyen Bursat - 12 Temmuz 2014 Saat 17:41 |
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kim nerden alıyor netleşsin ona göre bişiler ayarlamaya çalışcam. |
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali aklıma düşürdün bugün arabaya evdeki son kili uyguladım
|
||
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Video ya pek fazla kanim isinmadi fakat ahmed206 nin uygulamasini gorunce siparis vermek istiyorum. Formu doldurdum :)
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende alıyorum varmı arttıran :)
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İLgi ve alaka için herkese tek tek teşekkür ederim. Kontenjanımı doldurdum inanın bu kadar talep olacağını bilmiyordum.
Sipariş verildi. Talep gelecek olursa duruma gçre tekrar sipairş edeceğim. Havale- EFT için bilgileri ilk mesaja koyuyorum birazdan. |
||
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bundan sonraki ilk siparisine 1. Siradan beni yaz abi
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilk mesaj güncel |
||
zr'lmn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o zaman 2. Partide bize geliyor. Simdilik cila ile isimi halledeyim o zaman. Tesekkurler Alicilik |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2. parti için şuan erken. Seninki ilk siparişte gelecek.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |