|
Üsküdar-Kadiköy civarı Oto Ses sistemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
LeckenJugend
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 21:54 |
Arkadaşlar herkese merhaba.
Üsküdar - Kadiköy civarında işin ehli bir oto ses sistemi kuran bir yer var mı? Aracım 206+ 4 kapı. Orjinal teybi ve hoparlörleri çıkartıp orta halli bir sistem yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi taktıracak bir dükkan bulamazsam, kendim pişirip kendim yemeyi de düşünüyorum. Amfisiz, teyp çıkışlarını kullanmayı planlıyorum. Çünkü amfi bagajda olacak ve 4 kapıya da kablo gitmesi zor olacağını düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
LeckenJugend
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
|
Arkadaşlar bir sorum daha olacak...
Diyelimki 4x55W teyp aldık. Bu teybe 4 tane 55W lık yada 55RMS değerinde hoparlör mü takabiliriz?
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
kAramsAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu tarafa geçersen çok memnun kalıcağın biyer tavsiye edebilirim ..
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
LeckenJugend
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
|
bu taraf dediğine göre avrupa yakasındasın. oraları pek bilmiyorum. Anadolu yakasında bir yer olması lazım.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
MertKurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Goztepe comlekci cukurunda NUR AUTO aradigini orda bulabiliceginden eminim,memnun kalmazsan beni bul.pm den yaz yardimci olurum.reklam olsun diye degil guvenilir ve samimi bir bir ortami oldugu icin tavsiyemdir.onder usta sahibi.
|
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
sahbaz24
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35701&title=206-14-hdi-ses-sistemi-projesiontajci arkadaşım kardeşim sayılır bu benim aracıma yaptığı sistem istersen konuşurum
|
|
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
GÖZTEPE - CARAUDİOSOUL bu işin ehli onlar.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
LeckenJugend
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
|
Mert ve Volkan çok teşekkür ederim. Eğer hafta sonları açıksa gidip konuşacağım.
Emre sende karşıda Beşiktaş'da olduğunu söylemiştin. Oraları bilmiyorum. Benim için ciddi sıkıntı olabilir :D hem daha HGS'm bile yok :D Arabayı alalı 1 hafta oldu.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Fikirtepe de Piooner Timur var 0532 431 63 52. Eski Murat sineması dedikleri göbeğin az ilerisinde eski 106 ma yaptırmıştım çok memnun kalmıştım. Biraz pahalı çalışır ama işinin ehli
|
|
LeckenJugend
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
|
Arkadaşlar VLKNYKSLN'nin söylediği Göztepe CARAUDİOSOUL'a gittim. teyp montajı, ön kapı hoparlör değişimi, bagaja amfi takma ve hazır olan arka pandizota 4 mid set montajına 250 TL dedi(sadece montaj. Cihazlar bende mevcut). Sağlam pazarlıkla 200'e indi. 130TL de kablo parası istedi. Total:330TL
Ben de kabloyu ümraniye'den daha ucuza bulabileceğimi düşünüp koyuldum yollara. Özer Tuning diye bir dükkana girdim. kabloyu sordum Navigold 4Ga 40 TL dediler. Montajı sordum 180 TL kablo dahil fiyatı dediler ve yaptırdım. Artan parayla(150TL) Cadence Kabinli Woofer taktırdım. İşçilik çok çok iyi değil fakat sizi üzmeyeceklerine emin olabilirsiniz. Hızlı bir şekilde çalışıyorlar. |
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
söylediğin montaj işlemini 500 tl ye yapacak yer de var. 100 tl ye yapan da var.
içine sindiyse güle güle kullan. bu arada bende araman 1 haftalıkken tesisat sevdasıyla kosturuyordum sokaklarda. avrupa yakasında cok ucuk bir rakamla kazıklanmıstım. ilk heves ilk deneyim bir kere yanmıstı agzım. neyse artık ayık oldum. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |