![]() |
|
206 hız problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 13:13 |
Teşekkürler
![]() |
|
206 HDI XT 4k metalik siyah (2004)
|
|
![]() |
|
yigit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım basit bir problemdir. tekrar geçmiş olsun
Düzenleyen yigit - 07 Temmuz 2014 Saat 08:14 |
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Ben herhangi bi duman göremedim şu ana kadar arabada ama yeniden kontrol ederim bu arada bildiğim kadarıyla araç 1000 devirin altındaysa titret stopedicekmiş gibi yapar devir yükselince keser o yüzden devri pek düşürmeme çalış hatta mümkünse 2000 devirden aşağı düşürme böyle bi sıkıntı yaşamazsn diye umuyorum ayrıca kelebek temizliğinden sonra uzan yola çıktım kontrol için daha önce 4. veya yeri geldiğinde 3. vitese düştüğüm yolda 5. vitesten hiç düşmeden 40 kmlik yolu bitirdim ve aynı şekilde geri geldm yani sorunumun yüzde 80 civarı kelebek temizliğiyle halloldu sanada bi kelebeğe baktır derim |
|
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler :) aklımda bulunsun onuda bi kontrol ettiriyim
|
|
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Ufleyen motorda mavi duman atmasi gerekmiyomu yag yaktigi icin ?
Usta titreme sadece dusuk devirde yapiyo 1 2 3 4 5 vites farketmiyo 1 devire dustuyse yapiyo tikremeyi devirlendikce kesi subap ayarindanmi diyorum acaba :/ |
|
![]() |
|
yigit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
kardeşim öncelikle geçmiş olsun. turbo hortumuna bir baktır. ufak bir çatlak veya yırtık olabilir
|
|
![]() |
|
Bu gün boğaz kelebeğini temizlettim gerçekten arabanın performansı değişti bu gün bi uzun yola çıkıp test edicem acaba sorun devam ediyomu diye aslınad turboya enjektörlere baktırmayı subap ayarı yaptırmayı düşünüyodum fakat ustayla konuştuk benim motor üflüyomuş şu an revizyon yaptırabilicek durumumda yok sanırım arabayı elden çıkartıcaz tamda alışmaya sevmeye başlamıştım onu :) neyse bu gün bi testi yapıyım sanada yazarım duruma göre sende temizletirsin sonuçta modellerimiz bile aynı seninle bndede xt var :) düşük devirde öyle aşırı bi titreme yok snnki çok aşırı titriyomu?
|
|
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Usta benimkide bayir gordummu bayiliyo bende bayiri gordummu bi alt vitese cekiyom o gormeden 3 bin 3 bin asiyoz engebeleri :))
firsatini buldugumda enjektorlere ayar cektircem bide bu subap ayarini yaptircam ayrica senin araba dusuk devirlerde nasi calisiyo usta titreme varmi |
|
![]() |
|
Yarın kelebek temizliğini yaptırıcam o zaman vakit olursa bi sübap ayarıda yaptırırım
|
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Belki bir sübap ayarlama karbon temizleme boğaz kelebeği temizleme ile düzeliverir.
|
|
![]() |
|
Araç şu an 205bin kmde revizyon olmadan kurtarma şanşımız varmı sonuçta araçın sadece 5. viteste çekiş düşüyo şehir içi veya düşük viteslerde herhangi bi sıkıntı yaşamıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
Yerini bilsem temizlerim ama ilk arabam o yüzden bilmiyorum :)
|
|
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Merhaba motorla ilgili bir durum.aracın km si kaç.yüksek kmli araçlar ve dizelerde haliyle motor çekişi düşüyor motor revizyonu gerekiyor.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Eliniz yatkınsa kendiniz de temizleyebilirsiniz. Ben hep kendim temizlediğim için fiyat olarak bir şey diyemem ama çok tutacağını zannetmiyorum. Yaptıran arkadaşlar bilgi verecektir. |
|
![]() |
|
Peki bu kelebek temizliği bana ne kadar malolur hocam? bi bilgin varmı?
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Biran benzinliye göre konuştum kusura bakmayın hocam ama yınede bır kaç ortak nokta çıkıyor ıçınden yoksa kızdırma bujılerını değiştirmek çekışınızı arttırmaz yanı :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
baskı balata yeni değişti araç dizel olduğu için bujide yok kelebeği temizletmeyi düşünüyorum filtrlere baktırıcam enjektör temizleyici sparişi verdm olmazsa enjektörleri gözden geçiricem artık
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aracın çekişini etkileyen faktörler basittir aslında eğer daha cıddı bır mesele yoksa tavsiyem şudur çekışle ılgılı sıkıntı varsa baskı balata değişimi,bujı değişimi,boğaz kelebek temizliği,yağ ve tüm fıltreler depoya katkı enjektör temızleyıcı olarak bu bakımdan sonra mükemmel bir çekiş yakalıcağınaz garanti verebılırım eğer cıddı bır sıkıntı yoksa baştada dedğim gibi.bu bakımları esnasında komple ateşleme sıstemınızıde gözden geçırmenızı önerırım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
yakıt filtresi de şişmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |