![]() |
|
Jant Torna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 12:07 |
arkadaşlar jant torna işi yapan forumdan kimse varmı,veya işin ehli birine yönlendirebilecek..
jantta biraz oynama yapmam gerekiyorda :(
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bursada var ama sana uzak kalır.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk,ist'de gerekli :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
MRB..
ben 106 xr kullanıyorum...206 cc jant aldım.lanet zenci dıye uye araclarında var bakabılırsın.
arkaya uc kısı oturdugu zaman, arabanın kasası mı dıyım kaportasımı dıyım lastıge surtuyordu üstten dogru... bende gıttım arka ıkı janttan lastıklerı söktürdüm.eşşek kadar agır jantları tornacıya taşıdım..baktı..içinden yarım santım al dedım..incecik bi cetveli var..baktı...koydu makınaya...jant döndükçe kalın iğne şeklindeki demiri sürttürdü jantın ıc kısmındakı kısma...bıjonlar baglanıyorya hanı oraya...böylece noldu? jant yarım santım ıcerde kaldı araçta ve artık sürtme olmuyo yüklenince.... ümraniye sanayıne gıttım...opet var yol üstünde...opet sağda kaldı dıyelım...bıraz gerısınde ıcerde tornacı biri...40 lira verdım ıkı dakıkalı iş için... |
|
![]() |
|
yer için tşkler,hsonu geçmeye çalışacağım bu tarafta bi yer bulamazsam.pekı bu işlem sonrası balans ne durumdadır.bende aracı yeterince basamadığımdan bu işlemi yapacağım sürtme yapıyor,çamurluk açmak ezmek içinde pay yok :(
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
ANLADIGIM KADARIYLA SEN ÖN TARAFA YAPICAKSIN...SEN BU İŞLEMİ YAPTIGINDA DAHA DA SURTMEZ MI...DAHA DA İÇ TARAFA YAKINLAŞACAK...BENCE SEN TAM TERSINI YAPMAN LAZIM...FLANŞ TAKMAN LAZIM JANTIN ARASINA KI , JANT ARAÇTAN UZAKLAŞSIN...
|
|
![]() |
|
2 set yaptırmak mantıklı gelmiyor ondan 4 ünede yaptıracagım bare bozmuşken hepsi stabil olsun.. dışarı aldığımda çamurluk lastik üstünde gezecek.lastik içerde olmali rahat olsun.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
öne yük bindiremezsin ki üstüne kaporta degsın...arkaları aldır ama önleri aldırma derım ben....
|
|
![]() |
|
aracı jant hızasına kadar basılacagı ıcın gereklı,bakalım isin ehlini bulmak lazım :( çok ince işçilik isteyen bir olaymış..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
aynen....kolay gelsın
|
|
![]() |
|
eyw,tşk.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |