Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Jant Torna

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Jant Lastik Seçimi
Forum Tanımlaması: modifiyeli peugeotlar icin jant lastik şikayet ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35588
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 11:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Jant Torna
Mesajı Yazan: fatihgg
Konu: Jant Torna
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 12:07
arkadaşlar jant torna işi yapan forumdan kimse varmı,veya işin ehli birine yönlendirebilecek..
jantta biraz oynama yapmam gerekiyorda :(

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Cevaplar:
Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 13:27
Bursada var ama sana uzak kalır.

-------------
''Bay Z''

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 13:29
Orjinalini yazan: candanxyz candanxyz Yazdı:

Bursada var ama sana uzak kalır.
tşk,ist'de gerekli :)

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesajı Yazan: superyusuf
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 13:45
MRB..
ben 106 xr kullanıyorum...206 cc jant aldım.lanet zenci dıye uye araclarında var bakabılırsın.
arkaya uc kısı oturdugu zaman, arabanın kasası mı dıyım kaportasımı dıyım lastıge surtuyordu üstten dogru...
bende gıttım arka ıkı janttan lastıklerı söktürdüm.eşşek kadar agır jantları tornacıya taşıdım..baktı..içinden yarım santım al dedım..incecik bi cetveli var..baktı...koydu makınaya...jant döndükçe kalın iğne şeklindeki demiri sürttürdü jantın ıc kısmındakı kısma...bıjonlar baglanıyorya hanı oraya...böylece noldu?
jant yarım santım ıcerde kaldı araçta ve artık sürtme olmuyo yüklenince....
ümraniye sanayıne gıttım...opet var yol üstünde...opet sağda kaldı dıyelım...bıraz gerısınde ıcerde tornacı biri...40 lira verdım ıkı dakıkalı iş için...

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 13:53
Orjinalini yazan: superyusuf superyusuf Yazdı:

MRB..
ben 106 xr kullanıyorum...206 cc jant aldım.lanet zenci dıye uye araclarında var bakabılırsın.
arkaya uc kısı oturdugu zaman, arabanın kasası mı dıyım kaportasımı dıyım lastıge surtuyordu üstten dogru...
bende gıttım arka ıkı janttan lastıklerı söktürdüm.eşşek kadar agır jantları tornacıya taşıdım..baktı..içinden yarım santım al dedım..incecik bi cetveli var..baktı...koydu makınaya...jant döndükçe kalın iğne şeklindeki demiri sürttürdü jantın ıc kısmındakı kısma...bıjonlar baglanıyorya hanı oraya...böylece noldu?
jant yarım santım ıcerde kaldı araçta ve artık sürtme olmuyo yüklenince....
ümraniye sanayıne gıttım...opet var yol üstünde...opet sağda kaldı dıyelım...bıraz gerısınde ıcerde tornacı biri...40 lira verdım ıkı dakıkalı iş için...

yer için tşkler,hsonu geçmeye çalışacağım bu tarafta bi yer bulamazsam.pekı bu işlem sonrası balans ne durumdadır.bende aracı yeterince basamadığımdan bu işlemi yapacağım sürtme yapıyor,çamurluk açmak ezmek içinde pay yok :(

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 14:39
ANLADIGIM KADARIYLA SEN ÖN TARAFA YAPICAKSIN...SEN BU İŞLEMİ YAPTIGINDA DAHA DA SURTMEZ MI...DAHA DA İÇ TARAFA YAKINLAŞACAK...BENCE SEN TAM TERSINI YAPMAN LAZIM...FLANŞ TAKMAN LAZIM JANTIN ARASINA KI , JANT ARAÇTAN UZAKLAŞSIN...

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 15:01

ANLADIGIM KADARIYLA SEN ÖN TARAFA YAPICAKSIN...SEN BU İŞLEMİ YAPTIGINDA DAHA DA SURTMEZ MI...DAHA DA İÇ TARAFA YAKINLAŞACAK...BENCE SEN TAM TERSINI YAPMAN LAZIM...FLANŞ TAKMAN LAZIM JANTIN ARASINA KI , JANT ARAÇTAN UZAKLAŞSIN...
2 set yaptırmak mantıklı gelmiyor ondan 4 ünede yaptıracagım bare bozmuşken hepsi stabil olsun..
dışarı aldığımda çamurluk lastik üstünde gezecek.lastik içerde olmali rahat olsun.

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 15:08
öne yük bindiremezsin ki üstüne kaporta degsın...arkaları aldır ama önleri aldırma derım ben....

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 15:17

öne yük bindiremezsin ki üstüne kaporta degsın...arkaları aldır ama önleri aldırma derım ben....
aracı jant hızasına kadar basılacagı ıcın gereklı,bakalım isin ehlini bulmak lazım :( çok ince işçilik isteyen bir olaymış..

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 15:29
aynen....kolay gelsın

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 15:34

aynen....kolay gelsın
eyw,tşk.

-------------