![]() |
|
KLİMA SORUNU... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
toprak83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 09:39 |
||
2006 model pejo 206 x-design aracım kliması yeteri kadar sogutmuyor...fanında hiçbir sıkıntı yok ama soguk üflemiyor normal fan daha soguk üflüo...sıkıntı ne olabilir arkadaşlar daha önce başına gelen bilgisi olan varmı? ortalama ne kadar maaliyeti olur bana???
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
polen fıltresını degıstır ve klıma gazını kontrol ettır
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
||
Merhaba Toprak83;
Aynı araçtan benimde var. Aynı sorum geçenlerde bende oldu. Bosch Servisi'ne gittim. İçerde 220 gr gaz kalmış. 700 gr R134a bastılar, polen filitresini değiştirdiler. Hepsi 70 TL. Şimdi gayet iyi çalışıyor... Kolay Gelsin...
|
|||
![]() |
|||
toprak83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
||
teşekürler öğle arası aracımı götürcem bakalm sorun neymiş???
|
|||
![]() |
|||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
||
Keske bi bastirmadan once kacak varmi die kontrol ettirseydin benimkinde varmis ama nerden baktirmadim adam petek degiscek bunlarda kronik deginde bakmadan kactim ordan ins. Yaz bitmeden gazin bitmez
|
|||
![]() |
|||
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynı sorun bendede var geçen yıl gaz bastırdım şimdi yine gazı bitmiş. Bende kesin kaçak olduğunu düşünüyorum bir yıl içinde yeni doldurulan gaz biter mi? |
|||
2004-X-Line 1.4HDi
|
|||
![]() |
|||
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
||
Gazı doldururlarken, gazı dolduran cihaz vakum testi yapıyor zaten. Eğer kaçak varsa orada belli oluyor...
O durumda da zaten size kaçak var diye söylüyorlar. Ondan sonra doldurup, doldurmamak size kalmış. Eğer o test sonucu OK vermezse; renkli sıvı ile kaçak testi kaçağın yerini tesbit etmek için yapılıyor... |
|||
![]() |
|||
||
usta iyi bi ustaydı...gaz basmadan önce kaçak tespit etti...boruda kaçak vardı saolsn çok ugrastı sökmek baya zorladı...orjinalinin 300 tl oldunu ama sanayide ek yaptırabileceğimi söyledi ve dediğini 20 tl ye yaptırdım...sonra tekrar yerine taktı uzun ugrasla ve 1 kg yakın gaz bastı şimdi süper sogutuo...gaz basımına 50 tl demişti ama iş deyişince 100 tl çıktı hesap açıkcası bu parayıda hak etti...yani benim arabanın klimasının 120 tl ye ihtiyacı varmış:) ama değer adana gibi bi yerde...
|
|||
![]() |
|||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
||
değmezmi adana yanıyoruz hava kapalı ama baskın hava var yağmur yağsa ne var :)
|
|||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|||
![]() |
|||
||
yagmur çok yagdı artık yagmaz dostum...:)
|
|||
![]() |
|||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
||
yagan yağmurda yüzdük aslanımın altı tamamen tertemiz oldu suyun yıkamadıgı yer kalmadı :)
|
|||
Kum Gri |
|||
![]() |
|||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
||
usta bence seninde kacak var 1 senede gazmi biter iyi dayanmis sana gecen yaz usta bana istersen basariz ama yazi cikarirmi cikarmazmi bisiy diyemem dedi kacagin nerden oldugunada bakmadi tamir yanlisi degildi direk parca degistiriyodu 300 tl diyonce kacmistim 100 120 civari tutsa yaptirirdim ben bugun bursa sicaginda artik isikta beklerken fanlari actim o bile soguk geldi o sicakta :)) |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
||
arkadaşa katılıyorum pederda toyota var (ben aracımı yeni aldım klima ile sıkıntı yok) 7 senedir biniyor klimada çalışıyor ama daha gazla alakalı sıkıntı olmadı okadar kolay gitmemesi lazım.
|
|||
Kum Gri |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |